Χούμπαυλης, Μαντζιώρης στον Πανελευσινιακό

17:52 8/6/2012 - Πηγή: OnSports

Στην ενίσχυση του τεχνικού επιτελείου του προχώρησε ο Πανελευσινιακός, εν όψει της συμμετοχής του στην Α1.

Συγκεκριμένα, οι διοικούντες το συγκρότημα της Ελευσίνας προχώρησαν στην ανακοίνωση της απόκτησης του Νάσου Χούμπαυλη ως τιμ μάνατζερ, ενώ στους βοηθούς του Γιώργου Σκαραφίγκα στον πάγκο προστέθηκε ο Μιχάλης Μαντζιώρης. Παράλληλα, ο Μελέτης Διολέτης θα συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα, αλλά από άλλο πόστο, αφού ολοκλήρωσε την καριέρα του ως παίκτης και αναλαμβάνει τα τμήματα υποδομής του Πανελευσινιακού ως προπονητής.

Η

ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Πανελευσινιακού έχει ξεκινήσει αγώνα δρόμου προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στη μεγάλη πρόκληση της Α1 Κατηγορίας. Με οδηγό τη σοβαρότητα και το σωστό σχεδιασμό, στοιχεία που τη χαρακτηρίζουν χρόνια τώρα, θέτει σε εφαρμογή το πλάνο ενίσχυσης. Με πρώτο άξονα την ενίσχυση στον πάγκο ο άξιος προπονητής Γιώργος Σκαραφίγκας αποκτά άλλο έναν team manager, το Νάσο Χούμπαυλη, ο οποίος μέχρι πέρυσι συνεργαζόταν με την ομάδα του Περιστερίου. Σε συνεργασία με τον νυν team manager, Παναγιώτη Κοντό, θα διαχειριστούν το πλάνο ενίσχυσης που έχει σχεδιάσει ο προπονητής.

Η ενίσχυση του πάγκου διευρύνεται με την προσθήκη του Μιχάλη Μαντζιώρη, ως βοηθός προπονητή. Η επιλογή έγινε με υπόδειξη του Γιώργου Σκαραφίγκα και με κριτήριο την προπονητική του αξία, αλλά και το γεγονός ότι διαθέτει τα στοιχεία χημείας που χαρακτηρίζουν τον Πανελευσινιακό. Παράλληλα, τα τμήματα υποδομών του συλλόγου ενισχύονται με τον αποχωρήσαντα παίκτη της ομάδας Μελέτη Διολέτη, ο οποίος αναλαμβάνει προπονητής της εφηβικής ομάδας.

Η διοίκηση του Πανελευσινιακού ευχαριστεί τους δεκάδες managers που την τιμούν με τις χιλιάδες προτάσεις τους για παίκτες. Στόχος της ομάδας είναι πρώτιστα η ισχυροποίησή της με Έλληνες παίκτες αξίας. Πρώτο μέλημα η διατήρηση του κορμού της ομάδας με την ανανέωση των συμβολαίων παικτών που πρόσφεραν τις αξέχαστες στιγμές της σεζόν που πέρασε. Η ομάδα όμως θα δέσει και με την προσθήκη ξένων παικτών που θα ανταποκρίνονται στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της κι όχι στον εντυπωσιασμό. Ο Πανελευσινιακός δεν έρχεται στην Α1 απλώς για να παίξει μπάσκετ. Ερχόμαστε να κάνουμε πάλι στοίχημα την παλιά καλή συνταγή που θέλει τον Έλληνα παίκτη να μεγαλουργεί σε ομάδες που διψάνε για το άθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα