Χριστουγεννιάτικη γκέλα για Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Γουέστ Μπρομ, αποτέλεσμα που την υποχρεώνει να συγκατοικήσει στην κορυφή της βαθμολογίας με τη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ.

Μπορεί οι «πολίτες» να έκαναν Χριστούγεννα στην κορυφή της Premier League για πρώτη φορά μετά από 82 χρόνια, αυτό δε σήμαινε ωστόσο πως θα παραμείνουν… μόνοι τους εκεί για πολύ καιρό. Για την ακρίβεια, μια μέρα μετά τα Χριστούγεννα,

στην περιβόητη Boxing Day της Βρετανίας, η ομάδα του Μαντσίνι «κόλλησε» στην ισοπαλία στο «Χόθορνς» αφού δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Φόστερ και να νικήσει την Γουέστ Μπρομ.

Οι ευκαιρίες που είχαν οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι στη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν πάρα πολλές ,όχι όμως ικανές για να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα και να έρθει το πολυπόθητο τρίποντο που θα εξασφάλιζε μια ακόμα αγωνιστική… μοναξιάς για τους πολίτες. Στον αντίποδα, η ομάδα του Ρόι Χότζον κατάφερε με την τακτική της να «μπλοκάρει» τα ατού των «πολιτών» και να πάρει έτσι τον βαθμό που ζητούσε, μένοντας αήττητη σε χριστουγεννιάτικο παιχνίδι για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια.

Πλέον, η Μάντσεστερ Σίτι συγκατοικεί στην κορυφή με τη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ αφού έχουν αμφότερες από 45 βαθμούς, ενώ η Γουέστ Μπρομ έφτασε τους 22 βαθμούς και την ένατη θέση του πρωταθλήματος.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Φόστερ, Όλσον, ΜακΌλεϊ, Σόρεϊ, Τζόουνς, Μουλούμπου (81’ Ντόρανς), Σάρνερ, Μπραντ, Τόμας, Λονγκ, Οντεμβίγκι (89’ Χάρα)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Κομπανί, Κόλο Τουρέ, Κλισί, Ζαμπαλέτα, Μίλνερ (83’ Ντζέκο), Σίλβα, Νασρί (59’ Μπάρι), Μπαλοτέλι, Αγκουέρο (75’ Τζόνσον)

Keywords
Τυχαία Θέματα