Χρυσόγελος: «Μάχη με το χρόνο»

Με όνειρα ανόδου ξεκίνησε στο φετινό πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου Νότου της Γ' Εθνικής η Λιβαδειά, όμως πολλοί και σημαντικοί τραυματισμοί την έφεραν πίσω.

Οι Βοιωτοί προχώρησαν σε αλλαγή προπονητή, καθώς τη θέση του Λεωνίδα Ζητουνιάτη ανέλαβε ο Νίκος Χρυσόγελος. Ο νέος τεχνικός των «πρασίνων» μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για τη συνεργασία του με την ομάδα, αλλά και τους λόγους που η Λιβαδειά

δεν βρίσκεται όσο ψηλά θα ήθελε στη βαθμολογία. Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για την έως τώρα πορεία της Λιβαδειάς:«Το ρόστερ είναι πολύ καλό και σε ποιότητα και σε αξία. Αυτό που φαίνεται είναι ότι τα παιδιά δυσκολεύονται να δεθούν και να παίξουν σαν ομάδα. Ο σύλλογος είχε την ατυχία να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα υγείας και δεν μπόρεσαν οι παίκτες να μαζευτούν και να δουλέψουν όπως πρέπει. Με αυτό το ρόστερ οι άνθρωποι της ομάδας ήθελαν και μπορούσαν να βρίσκονται ψηλότερα».

Για το 2ο Όμιλο Νότου της Γ' Εθνικής: «Είναι πολύ δύσκολος. Βρίσκομαι δέκα χρόνια στη Γ' Εθνική και δεν έχω ξαναδεί τέτοιον όμιλο. Υπάρχουν οκτώ καλές ομάδες, ενώ βλέπουμε και ανταγωνιστικές επαρχιακές. Αντίθετα, ο 1ος Όμιλος είναι πιο βατός».

Για τους στόχους του με τη Λιβαδειά: «Θα δώσουμε μάχη με το χρόνο, καθώς ανέλαβα μόλις την προηγούμενη Τετάρτη και θέλουμε να κάνουμε τα παιδιά να παίξουν ως ομάδα και να βγάλουν το κανονικό πρόσωπό τους. Στο τέλος της σεζόν θα κάνουμε απολογισμό».

Για το προσεχές παιχνίδι με τον Πόλις: «Είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο Πόλις μετά την αλλαγή προπονητή έχει παρουσιάσει άλλο πρόσωπο. Έχει έμπειρα παιδιά που ξέρουν τις κατηγορίες και έναν παίκτη, όπως ο Σπύρος Παντελιάδης, που είναι τεράστια τιμή να αγωνίζεται στο πρωτάθλημά μας. Ο τεχνικός του Πόλις, Παναγιώτης Ζωντός, ήταν παίκτης μου στο Δούκα και ξέρω ότι είναι πολύ καλός στη δουλειά του και εξαιρετικός χαρακτήρας. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, οπότε κοιτάμε το καθένα ξεχωριστά. Ευτυχώς, δεν έχουμε πολλά προβλήματα. Το θετικό είναι ότι υπάρχει πολύ καλή διοίκηση που στηρίζει την ομάδα και έχει όλα τα προβλήματα των παιδιών λυμένα».

Για τη συνεργασία του με τη Λιβαδειά: «Και το καλοκαίρι είχαμε μιλήσει με τη Λιβαδειά, όμως τότε είχα δέσμευση με τον Αργοναύτη και δεν προχώρησε, καθώς θέλω να τιμάω τον λόγο μου. Ήθελα να δουλέψω στη Λιβαδειά γιατί την έχω παίξει πολλές φορές σαν αντίπαλο και ξέρω πόσο οργανωμένο σωματείο είναι. Ήθελα να είμαι σε μια τόσο οργανωμένη ομάδα. Τα Χριστούγεννα σταμάτησε η συνεργασία μου με τον Αργοναύτη και συνέπεσε με την αλλαγή προπονητή στη Λιβαδειά. Ήξερα τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο και αποφασίσαμε να συνεργαστούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα