Χτύπησε το μάτι του ο Burnett

01:52 1/3/2012 - Πηγή: OnSports

Με το... αριστερό ξεκίνησε την προετοιμασία του ο A.J. Burnett με τους Πίτσμπουργκ Πάιρετς, αφού χτυπήθηκε στο δεξί μάτι με μπάλα.

Ο 35χρονος pitcher ανταλλάχθηκε φέτος στους «πειρατές» από τους Νιου Γιορκ Γιάνκις και αναμενόταν να ξεκινήσει βασικός την σεζόν. Ωστόσο, σε μία από τις πρώτες προπονήσεις της νέας του ομάδας χτύπησε πολύ άσχημα στο δεξί μάτι κατά την διάρκεια άσκησης bunting χτυπημάτων.

Η μπάλα του μπέιζμπολ πήρε απρόσμενα ταχύτητα και κατέληξε στο μάτι του άτυχου pitcher. Αυτός σηκώθηκε μετά από λίγα λεπτά και αναρωτήθηκε χιουμοριστικά

που πήγε το... κόκκαλο.

Εντούτοις έβαλε μία πετσέτα πάνω από το μάτι του που είχε γεμίσει αίματα και μεταφέρθηκε στο κοντινότερο νοσηλευτικό κέντρο. Οι Πάιρετς δεν έχουν γνωστοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό, αλλά ο τραυματισμός θεωρείται, αν μη τι άλλο, σοβαρός.

Το 2009 ο Burnett οδήγησε τους Νιου Γιορκ Γιάνκις στην κατάκτηση του World Series έχοντας υπογράψει πενταετές συμβόλαιο αξίας 82.5 εκατομμυρίων δολαρίων. Από τότε, όμως, έχει σημειώσει αγωνιστική πτώση και τελικά μεταφέρθηκε στην ομάδα του Πίτσμπουργκ, η οποία θα του καταβάλει πέντε εκατομμύρια δολάρια φέτος και οκτώ το 2013, ενώ τα υπόλοιπα θα πληρωθούν από τους Νεοϋορκέζους.

{youtube}Na7q7Ka4eR8{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα