Δάγκωσαν την Μπάγερν με τριάρα τα «πουλάρια»! (video)

Στο ελάχιστο από το ρετιρέ… μείωσαν τα «πουλάρια» της Γκλάντμπαχ, επικρατώντας εύκολα της πρωταθλήτριας χειμώνα Μπάγερν Μονάχου με 3-1 στο «Μπορούσια Παρκ» για την αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία του δεύτερου γύρου της Bundesliga.

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται λέει ο θυμόσοφος λαός μας και ο Νόιερ, μόλις στο 11΄ έσπευσε με τραγικό λάθος να το επιβεβαιώσει. Το βολέ του διεθνούς πορτιέρου, έγινε άθελά του ασίστ στον Ρόις ο οποίος με σουτ μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Μετά

την ψυχρολουσία του τέρματος, οι Βαυαροί προσπάθησαν να σταθούν και πάλι στα πόδια τους, ωστόσο η απουσία του τιμωρημένου Ριμπερί ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής στο δημιουργικό κομμάτι. Κάπως έτσι τα «πουλάρια» βρήκαν ακόμα μία ευκαιρία να... δαγκώσουν, όταν στο 41΄ ο Χέρμαν, μετά από εξαιρετική κάθετη του Χάνκε, δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει υποδειγματικά τον Νόιερ, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η Γκλάντμπαχ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της με τον Χέρμαν στο 72΄ όταν από δημιουργός έγινε εκτελεστής, πλασάροντας σε κενή εστία και ενώ είχε αφήσει πίσω του τον Νόιερ. Το γκολ της τιμής για την ομάδα του Γιουπ Χάινκες σημείωσε ο Σβαϊνστάιγκερ τέσσερα λεπτά αργότερα εκμεταλλευόμενος μία αδράνεια στην περιοχή της Μπορούσια.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Τεν Στέγκεν, Γιάντσκε, Στράνζλ, Μπρούβερς, Νταμς, Νορτβίντ, Νοιστάντερ, Χερμάν (89' Μαρξ), Αράνγκο, Χάνκε (82' Ντε Καμάργκο), Ρόις (90+2' Λέκι).

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Νόιερ, Μπόατενγκ (66' Ραφίνια), Φαν Μπούιτεν (76' Λουίς Γκουστάβο), Μπατστούμπερ, Λαμ, Τίμοστσουκ (57' Αλάμπα), Σβαινστάϊγκερ, Κρόος, Ρόμπεν, Μίλερ, Γκόμεζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα