Δανδίκας: «Είμαστε πολύ προσγειωμένοι»

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο τεχνικός του Κάστορα, Μάκης Δανδίκας, από το αποτέλεσμα και την προσπάθεια των παικτών του μετά τη νίκη με 1-0 επί της Καστοριάς.

Ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε για το παιχνίδι: «Ήταν ένα παιχνίδι γεμάτο νεύρα και ένταση, όπου κερδίσαμε δίκαια. Ήμασταν καλύτεροι καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η Καστοριά δεν δημιούργησε κάποια σημαντική ευκαιρία και δεν μας προβλημάτισε.

Χάσαμε κι άλλες ευκαιρίες για να πετύχουμε ακόμη 3-4 τέρματα. Περίμενα ότι θα ήμασταν πιο εύκολοι στο γκολ. Αυτή η νίκη ήταν σημαντική για εμάς».

Ο Κάστορας απέχει από την κορυφή 6 βαθμούς, ωστόσο ο προπονητής της ομάδας κράτησε χαμηλούς τόνους, τονίζοντας πως στόχος είναι η μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών…

«Το πρωτάθλημα έτσι όπως εξελίσσεται σίγουρα θα έχει πάρα πολλές εκπλήξεις. Ναι, στο πίσω μέρος του μυαλού μας υπάρχουν σκέψεις για κάτι καλύτερο. Απλά, σαν πρωταρχικό στόχο, έχουμε θέσει την γρήγορη σωτηρία και από εκεί και πέρα, αν είναι να έλθει κάτι καλύτερο, δεν θα πούμε όχι. Στόχος μας είναι να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε και στο τέλος του πρωταθλήματος θα κάνουμε το «ταμείο» μας. Δεν "πετάμε στα σύννεφα", είμαστε απόλυτα προσγειωμένοι και πιστεύουμε ότι θα πράξουμε στο ακέραιο το καθήκον μας για να πετύχουμε στο στόχο μας».

Τέλος, για τα επόμενα παιχνίδια, ο Μάκης Δανδίκας υπογράμμισε:

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή στα Γρεβενά με τον Πυρσό, μία ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της. Στη συνέχεια υποδεχόμαστε τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Όμως, τα επόμενα τρία (3) παιχνίδια με Κοζάνη, Ακαδημία Πλαταμώνα εκτός έδρας και ενδιάμεσα με τη Νάουσα στην έδρα μας, θα είναι καταλυτικά για εμάς, αφού από τα αποτελέσματα που θα φέρουμε, πιστεύω ότι θα ξεκαθαρίσει και το όλο σκηνικό για την ομάδα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα