Δέδες: «Είχαμε πίστη για τη νίκη»

Το καλό του πρόσωπο μετά το 30λεπτο της αναμέτρησης απέναντι στην Προοδευτική έδειξε ο Ηλυσιακός και για αυτό «γεύτηκε» τη νίκη σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Onsports ο Σάκης Δέδες.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ζωγράφου υπογράμμισε ότι κρατάει τη νίκη, που δίνει ψυχολογική και βαθμολογική ανάσα, αλλά επίστησε την προσοχή τονίζοντας ότι πρέπει να υπάρξει ανάλογη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Δέδε στο Onsports:

«Παρόλο που στο

πρώτο 30λεπτο η ομάδα ήταν αγνώριστη, μετά έδειξε το καλό πρόσωπο που είχε και στις προπονήσεις. Είχαμε πίστη για τη νίκη και πίστη για τη σωτηρία. Μετά το 30λεπτο πήραμε τα ηνία του αγώνα και δίκαια ο Ηλυσιακός έφτασε στη νίκη. Μάλιστα, ανά διαστήματα, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και πετύχαμε τρία ωραία γκολ» και πρόσθεσε:

«Κρατάμε τη νίκη που μας έδωσε βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα, αλλά η μία νίκη δεν λέει τίποτα. Είναι μακρύς ακόμη ο δρόμος για να πετύχουμε το στόχο μας. Πρέπει να μαζέψουμε αρκετούς βαθμούς, όπου μπορούμε, και να μη μείνουμε σε αυτή τη νίκη, αλλά να διορθωθούμε για να έχουμε ανάλογη συνέχεια».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, τη Δευτέρα (20/02) όσοι αγωνίσθηκαν έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Απουσίαζε ο Μητσόπουλος, ο οποίος είναι άρρωστος και παρέμεινε κλινήρης, αλλά και ο Χαρικιόπουλος, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Την Τρίτη (21/02) ο Ηλυσιακός έχει ρεπό.

Keywords
Τυχαία Θέματα