Δέδες: «Οι παίκτες δίνουν τα πάντα για να σωθεί ο Ηλυσιακός»

Για την προσπάθεια που γίνεται στον Ηλυσιακό, ώστε η ομάδα να παραμείνει κατηγορία, αλλά και για τη διακοπή των πρωταθλημάτων, που για τους «κιτρινόμαυρους» λειτούργησε θετικά μίλησε ο Σάκης Δέδες στο Onsports.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Ηλυσιακού: «Περιμένουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Για εμάς λειτούργησε θετικά η διακοπή, γιατί είχα χρόνο να γνωρίσω καλύτερα τους παίκτες μου και να περάσω κάποια στοιχεία στην ομάδα».

Για τη δουλειά που γίνεται στο σύλλογο: «Είμαι ευχαριστημένος από την

όρεξη και τη διάθεση των παικτών, αλλά και το πώς δουλεύουμε στην προπόνηση. Τα παιδιά έχουν συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να δώσουν τα πάντα, ώστε η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στο σύλλογο».

Στα αγωνιστικά, εκτός προπονήσεων παραμένουν οι Βαγγέλης Ψαρρής και Κώστας Μητσόπουλος, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από διάστρεμμα και ακολουθούν θεραπείες. Τη Δευτέρα (13/02), ωστόσο, αναμένεται να μπουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Το θετικό για τον Σάκη Δέδε είναι ότι επανήλθε έπειτα από απουσία περίπου ενός μήνα ο Παναγιώτης Μπούμπας, ο οποίος είχε υποστεί κάταγμα στο ζυγωματικό. Βέβαια, ο έμπειρος αμυντικός δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό του Σαββάτου (11/02) με τον Εθνικό Αστέρα, καθώς προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

Η σημερινή (10/2) προπόνηση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 15.00 στο Γουδί.

Keywords
Τυχαία Θέματα