Δεύτερη σύλληψη για Leaf

02:27 3/4/2012 - Πηγή: OnSports

Δύο μέρες μετά από καταβολή οικονομικής εγγύησης, ο Ryan Leaf, πρώην quarterback, βρέθηκε πάλι στην φυλακή και πολλά ακόμα νέα γύρω από το φούτμπολ.

Πριν από δύο ημέρες ο Leaf βρέθηκε στο κρατητήριο με αφορμή κατηγορίες περί κατοχής ναρκωτικών ουσιών και περί κλοπής. Αφού κατέβαλε την σχετική οικονομική εγγύηση επέστρεψε άμεσα στη

φυλακή, επειδή δέχθηκε τις ίδιες κατηγορίες για δεύτερη φορά. Όλα αυτά κατά τη διάρκεια δεκαετής αναστολής για προγενέστερο αδίκημά του. Προφανώς θα ακολουθήσουν χειρότερες εξελίξεις για τον Leaf, αφού αναμένεται να δεχθεί «βαριά» ποινή.

Συνεχίζεται η αναζήτηση προσωρινού προπονητή στους Σέιντς

Εκκρεμεί η έφεση του Sean Payton, αλλά φαίνεται πως ο Bill Parcells θα αναλάβει την θέση του σαν προσωρινός τεχνικός των Νιου Ορλίνς Σέιντς. Πάντως άρχισαν οι φημολογίες περί μείωσης της ποινής του Payton, ο οποίος τιμωρήθηκε με μονοετή υποχρεωτική αποχή από τα γήπεδα σε πρωτοβάθμιο επίπεδο.

Ανανέωση για Shaw

Νέο τριετές συμβόλαιο υπέγραψε ο linebacker, Tim Shaw, με τους Τενεσί Τάιτανς. Το μέλος των special teams των «τιτάνων» συζήτησε με τους Ντιτρόιτ Λάιονς σαν free agent, αλλά τελικά δεν άλλαξε ομάδα.

Τρίμηνη αποθεραπεία για Bradshaw

Άρχισε η διαδικασία αποθεραπείας του ποδιού του Ahmad Bradshaw. Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο των Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς, αυτή θα διαρκέσει τρεις μήνες, οπότε θα μπορεί να είναι έτοιμος για τη νέα σεζόν, τουλάχιστον το μεγαλύτερο κομμάτι της.

Μονοήμερο τιμητικό συμβόλαιο για Holt

Ο Torry Holt θα υπογράψει μονοήμερο συμβόλαιο με τους Σέιντ Λούις Ραμς, ώστε να αποχωρήσει από τη δράση. Άλλωστε στην ομάδα του Μιζούρι έγινε επτά φορές Pro Bowler στις πρώτες του δέκα σεζόν στο NFL.

Έφαγε... μαριχουάνα, για να αποφύγει την σύλληψη

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, ο running back των Ντιτρόιτ Λάιονς, Mikel Leshoure αποπειράθηκε να... φάει τη μαριχουάνα που είχε στην κατοχή, ώστε να αποφύγει την σύλληψη. Το περιστατικό καταγράφηκε στις 18 Φεβρουαρίου, ενώ ο άσος των «λιονταριών» είχε συλληφθεί για κατοχή μαριχουάνας άλλη μία φορά κατά τη διάρκεια της φετινής offseason!

Keywords
Τυχαία Θέματα