Δεύτερο σερί τοπικό ντέρμπι για το «γηραιό»

Μετά από την εκτός έδρας επικράτηση επί του Άρη, ο Ηρακλής με ανεβασμένη ψυχολογία φιλοξενεί το Σάββατο στις 7μ.μ τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο κλειστό της Μίκρας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Volleyleague.

Ο «γηραιός» μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ ετοιμάζεται για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στη Μίκρα και φετινός στόχος της διοίκησης των «κυανόλευκων» είναι σε όλα τα παιχνίδια ένα κατάμεστο γήπεδο.

«Έχουμε παίξει δύο επίσημα ματς, έχουμε πετύχει ισάριθμες νίκες στο τάι μπρέικ, θέλουμε

να συνεχίσουμε το σερί μας, αλλά ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά δεν θα χρειαστούμε πάλι πέντε σετ», ήταν τα λόγια του πολύπειρου πασαδόρου, Θοδωρή Μποζίδη που δεν ήθελε καν να σχολιάσει καν αν το ενδεχόμενο η ομάδα να είναι κουρασμένη: «Στο δικό μου το μυαλό, αλλά και των συμπαικτών μου δεν υπάρχει αυτή η λέξη. Ο πρωταθλητισμός έτσι είναι και από τη στιγμή που ξεκίνησε η σεζόν ξέραμε ότι το πρόγραμμα θα είναι με συνεχόμενα ματς».

Από την άλλη ο Στέλιος Πιπέργιας, που πέρυσι αγωνίστηκε με τα «κυανόλευκα» και φέτο άλλαξε στρατόπεδο σχολίασε για την αναμέτρηση: «Έχοντας ξεκινήσει ουσιαστικά την καριέρα μου στον Ηρακλή, πάντα όταν βρίσκομαι αντίπαλος του τα συναισθήματα είναι έντονα. Πάντα όταν μπαίνεις στο γήπεδο θέλεις να έχεις και βαθμολογικό όφελος, αλλά τα παιχνίδια που μας ενδιαφέρουν περισσότερο είναι αυτά που ακολουθούν. Κι εκεί ελπίζουμε όλοι ότι θα έχουμε στη διάθεση μας και τον Ουσίλιανιν».

Οι διαιτητές

19.00, Ηρακλής - Απόλλων Καλαμαριάς, Γεωργιάδης, Αμασιάδης, Κομισάριος: Μιχελινάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα