Δεν αλλάζει τακτική στις μεταγραφές ο Σερ Άλεξ

Δεν πρόκειται να «αναστατώσει» την χειμερινή μεταγραφική «αγορά» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με κάποια «βόμβα», αφού ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ξεκαθάρισε ότι η πολιτική της ομάδας δεν θα αλλάξει.

Εν ολίγοις, οι «κόκκινοι διάβολοι» θα προσεγγίσουν οποιαδήποτε περίπτωση τους αφορά χωρίς περιττές ή απρόσμενες ενέργειες, αλλά με λογική και σταθερότητα, κάτι που συμβαίνει συνεχώς με τον Φέργκιουσον τεχνικό ηγέτη και μάνατζερ του συλλόγου. Όλα αυτά επιβεβαιώθηκαν με δηλώσεις του 69χρονου προπονητή στο επίσημο κανάλι της ομάδας:

«Δεν νομίζω ότι απαιτείται κάποια αλλαγή στην

τακτική μου. Αν υπάρχει κάποιος παίκτης που με ενδιαφέρει και είναι διαθέσιμος τον Ιανουάριο, τότε θα τον πλησιάσουμε. Ωστόσο δεν υπάρχει σχετική περίπτωση στον ορίζοντα».

Και συνέχισε αναλύοντας την τακτική της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Συνήθως παρακολουθούμε πολλούς μήνες κάποιον ποδοσφαιριστή, ώστε να αποσπάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για αυτόν».

Ο έμπειρος κόουτς φαίνεται πως προτιμά το «νέο αίμα», το οποίο προέρχεται από τις αναπληρωματικές ομάδες των «κόκκινων διαβόλων»:

«Όλοι μεγαλώνουν και δυναμώνουν. Ο Πολ Πογκμπά θα γίνει 19 τον Μάιο, ο Εζέκιελ Φράιερς έχει ήδη πάρει συμμετοχές, κάτι που συμβαίνει επίσης με τους Λάρνελ Κόουλ, Τζέσε Λίνγκαρντ και Ράβελ Μόρισον. Σίγουρα οι απαιτήσεις έχουν μεγαλώσει από το ντεμπούτο του 17χρονου Ράιαν Γκιγκς, αλλά θα δώσουμε χρόνο σε μερικούς νεαρούς μας παίκτες, ειδικά σε εντός έδρας παιχνίδια».

Keywords
Τυχαία Θέματα