Δεν μπόρεσαν οι Κρου

Οι Κολόμπους Κρου ισοφάρισαν σε 2-2, αλλά τελικά ηττήθηκαν με 3-2 από τους αδιάφορους Σικάγο Φάιρ.

Δύο γκολ του Τζαλίλ Ανιμπάμπα πρόσφεραν ένα προβάδισμα με 2-0 στις «φωτιές». Το πρώτο του γκολ σημειώθηκε στο 11ο λεπτό, ενώ στο 30ό ο 23χρονος αμυντικός διαμόρφωσε το 2-0. Οι Κρου, οι οποίοι ήταν η μοναδική ομάδα του ματς με βαθμολογικό ενδιαφέρον, βρήκαν το σθένος να ισοφαρίσουν με γκολ

των Εμίλιο Ρεντερία στο 72ο λεπτό και του Ντίλι Ντούκα στο 79ο.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι των Φρανκ Κλόπας ήθελαν να αποχαιρετήσουν τους φιλάθλους τους, αφού ήταν το τελευταίο τους φετινό ματς, με νίκη και τα κατάφεραν στο 81ο λεπτό με τέρμα του Ντιέγκο Τσάβεζ! Έτσι τερμάτισαν στους 43 βαθμούς.

Από την πλευρά τους, οι Κρου έμειναν στους 47 και πλέον κινδυνεύουν από τους Χιούστον Ντάιναμο. Ο σύλλογος του Τέξας έχει 46 πόντους και ένα ακόμα ματς στο πρόγραμμα του. Mπορεί, λοιπόν, να προσπεράσει τους ηττημένους του συγκεκριμένου ματς και να αποφύγει τον προκριματικό γύρο των play off.

Σικάγο Φάιρ: Τζόνσον, Ανιμπάμπα, Γκαρκάν, Γκιμπς, Σεγκάρες, Πάρντο, Πάπα (90’ Χούσιντιτς), Πάουζ, Νιάρκο, Τσάβεζ (88’ Μπαρούζ), Οντούρο (90’ Παλαντίνι).
Κολόμπους Κρου: Χέσμερ, Μιράντα, Τζέιμς, Μάρσαλ, Γκάρντνερ (66’ Κάνινγχαμ), Ντούκα, Έκπο, Μπερνς (40’ Ρότζερς), Γκέιβεν, Ρεντερία, Μεντόζα (80’ Χεϊμέναν).

Keywords
Τυχαία Θέματα