Δεν έδειξε ενδεκάδα ο Σάντος (videos)

Κλειστά κράτησε τα χαρτιά του για μία ακόμη φορά ο Φερνάντο Σάντος σε ό,τι αφορά στη σύνθεση της 11άδας για το παιχνίδι με τη Ρωσία. Οι βασικοί ακολούθησαν και πάλι χαλαρό πρόγραμμα, ενώ δεν έγινε οικογενειακό «διπλό»…

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα δεν πραγματοποιήθηκε οικογενειακό «διπλό» και έτσι μόνο συμπεράσματα δεν μπορεί να βγάλει κάποιος αναφορικά με τους έντεκα που θα επιλέξει ο Σάντος στο παιχνίδι με τη Ρωσία.

Οι

ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίστηκαν αρκετά λεπτά στο παιχνίδι με την Τσεχία ακολούθησαν και πάλι χαλαρό πρόγραμμα, προφανώς γιατί ο Φερνάντο Σάντος δεν θέλει να τους κουράσει πριν το ματς με τη Ρωσία.

Ο λόγος για τους Σαμαρά, Καραγκούνη Κυριάκο Παπαδόπουλο, Μανιάτη, Χολέμπας, Σαλπιγγίδη, Τοροσίδη, Φορτούνη και Κατσουράνη. Οι υπόλοιποι (Γκέκας, Φωτάκης, Νίνης, Μάκος, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Παπασταθόπουλος, Μήτρογλου, Λυμπερόπουλος και Φετφατζίδης) γυμνάστηκαν αρχικά με τον Νεκτάριο Πανταζή και στη συνέχεια έκαναν ένα διπλό στο μισό γήπεδο.

Στη μία ομάδα αγωνίστηκαν οι: Τζόρβας, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Γκέκας, Μήτρογλου και Νίνης, ενώ στην άλλη οι: Σηφάκης, Μαλεζάς, Μάκος, Λυμπερόπουλος, Φετφατζίδης και Φωτάκης.

Το πρόγραμμα της προπόνησης κράτησε περίπου μια ώρα.

{youtube}1iL0NM5x-xs{/youtube}

{youtube}EnJMHuJBeNg{/youtube}

{youtube}fTQ6qosgeN4{/youtube}

{youtube}yWpimIBZbqw{/youtube}

{youtube}z9mCusDd_aU{/youtube}

Παρακολουθήστε στο Onsports πλάνα από την προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Φερνάντο Σάντος.

Keywords
Τυχαία Θέματα