Δεν… έπεσαν οι Γκάλαξι

Οι Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς ξεκίνησαν με ιδανικό τρόπο τον επαναληπτικό προημιτελικό των play off του MLS, αλλά τελικά υπέκυψαν στην ανωτερότητα των Λος Άντζελες Γκάλαξι με τελικό σκορ 2-1.

Δύο στα δύο, λοιπόν, στην άτυπη μάχη «Μπέκαμ-Ανρί», για τον Άγγλο μέσο, αν και ο Γάλλος ήταν μάλλον… αδικημένος. Άλλωστε, από την αρχή της σεζόν οι Γκάλαξι έχουν κυριαρχήσει και το αποψινό ματς δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Πάντως, ο Λουκ Ρότζερς έβαλε τους Ρεντ Μπουλς

μπροστά στο σκορ στο τέταρτο λεπτό και ισοφάρισε την ήττα του πρώτου ματς στη Νέα Υόρκη. Το ματς βρέθηκε σε… τεντωμένο σχοινί, αλλά ο Μάικ Μαγκί διαμόρφωσε το 1-1 στο 42ο λεπτό με κεφαλιά και πρόσφερε ψυχολογικό προβάδισμα στους γηπεδούχους λίγο πριν την ανάπαυλα.

Το… παραμύθι τελείωσε στο 75ο λεπτό, όταν ο Λόντον Ντόναβαν ευστόχησε σε πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Τα τελευταία λεπτά αποτέλεσαν τυπική διαδικασία, αφού ο Ανρί και η παρέα του παράτησαν το ματς.

Έτσι, οι Γκάλαξι προκρίθηκαν στον τελικό της δυτικής περιφέρειας, στον οποίο θα υποδεχθούν την Ρέαλ Σολτ Λέικ. Σε περίπτωση νίκης στην μονή αναμέτρηση, θα βρεθούν στον τελικό με αντίπαλο τον νικητή του ματς «Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι-Χιούστον Ντάιναμο»

Λος Άντζελες Γκάλαξι: Σάουντερς, Γκονζάλεζ, Ντελαγκάρζα, Φράνκλιν, Ντάνιβαντ, Μπέκαμ (79’ Στέφενς), Μαγκί, Μπίρσαλ, Κιν (89’ Καρντόζο), Ντόνοβαν, Μπάρετ (81’ Κρίστμαν).
Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς: Ροστ, Μίλερ, Κιλ, Ριμ, Γκούναρ Σολί, Λιντμπέρ (87’ Μπαλουσί), Ρίτσαρντς, Ταΐνιο (16’ Οβράι), Μακάρτι (64’ Αγκουντέλο), Ανρί, Ρότζερς.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα