Δεν έπεσαν οι ποινές των Σέιντς

Δεν άλλαξαν οι πρωτοβάθμιες αποφάσεις αναφορικά με τις ποινές σε βάρος των ανθρώπων των Νιου Ορλίνς Σέιντς και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της έφεσης και όλες οι ποινές που επιβλήθηκαν σε πρωτοβάθμιο επίπεδο παρέμειναν αναλλοίωτες. Δηλαδή, ο Sean Payton, προπονητής των «αγίων», θα μείνει μακριά από τα γήπεδα για έναν χρόνο.

Θυμίζουμε πως ο σύλλογος της Νέας Ορλεάνης πρωταγωνίστησε σε σκάνδαλο... τιμολόγησης τραυματισμών ποδοσφαιριστών. Πέρα από τον Payton, ο

GM, Mickey Loomis, θα εκτίσει ποινή οκτώ αγωνιστικών, ο βοηθός προπονητή, Joe Vitt, έξι, ενώ οι Σέιντς θα καταβάλουν πρόστιμο 500,000 δολαρίων και θα χάσουν επιλογές ντραφτ τα δύο επόμενα έτη.

«Έφυγε» ο Kiel

Στα πενήντα του απεβίωσε ο πρώην quarterback των Γκριν Μπέι Πάκερς, Blair Keil. Φόρεσε και τις φανέλες των Τάμπα Μπέι Μπακανίερς και Ιντιανάπολις Κολτς, ενώ αποφοίτησε από το κολέγιο του Νοτρ Νταμ. Δεν καθορίστηκαν ακόμα τα αίτια του θανάτου.

Ομιλία Tebow για το Πάσχα

Ενώπιον 15,000 ανθρώπων μίλησε για το νόημα του Πάσχα ο Tim Tebow σε εκκλησία του Τζόρτζταουν του Τέξας! Άλλωστε ο quarterback των Νιου Γιορκ Τζετς έχει εκφράσει πολλάκις τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις, οι οποίες χαρακτηρίζονται... θερμές.

Πήραν πίσω τον Trufant οι Σέιντς

Στις 7 Μαρτίου ο cornerback, Marcus Trufant, αποδεσμεύτηκε από τους Σιάτλ Σίχοκς, αν και είχε δύο ακόμα χρόνια στο συμβόλαιό του. Ωστόσο, έναν μήνα αργότερα υπέγραψε νέο, αλλά με πολύ χαμηλότερες οικονομικές αποδοχές. Προφανώς η προγενέστερη κίνηση περιείχε οικονομικό κίνητρο.

Στους Μπακανίερς ο Okoye

Συμφώνησαν οι Τάμπα Μπέι Μπακανίερς με τον defensive tackle, Amodi Okoye. Ο πρώην παίκτης των Σικάγο Μπέαρς και Χιούστον Τέξανς ήταν free agent και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.

«Πτώχευση» για McMahon

O quarterback που οδήγησε τους Σικάγο Μπέαρς στο μοναδικό τους Super Bowl, Jim McMahon, δέχθηκε μηνύσεις από πλειάδα οικονομικών ιδρυμάτων. Αφορμή αποτελούν χρέη που έχει δημιουργήσει ο παλαίμαχος αθλητής από διάφορα δάνεια, τα οποία ξεπερνούν τα τριάντα εκατομμύρια δολάρια!

«Έκλεισαν» Landri οι Ιγκλς

Μονοετές συμβόλαιο με τον defensive tackle, Derek Landri, σύναψαν οι Φιλαδέλφεια Ιγκλς. Υπήρξε και πέρσι μέλος των «αετών», αλλά στο μεσοδιάστημα έγινε free agent.

Δοκιμάζεται ο Casillas από τους Τάιτανς

Τον free agent, Jonathan Casillas, δοκιμάζουν αυτές τις μέρες οι Τενεσί Τάιτανς. Ο πρώην linebacker των Νιου Ορλίνς Σέιντς ενδέχεται να αποτελέσει εναλλακτική λύση, αν πείσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα