Δεν επιστρέφει στην Εθνική Αγγλίας ο Ρόμπινσον

Ο Πολ Ρόμπινσον επιμένει ότι δεν προτίθεται να επιστρέψει στην Εθνική Αγγλίας, παρά τις φήμες που θέλουν τον τερματοφύλακα της Μπλάκμπερν, να είναι υποψήφιος για τα «λιοντάρια»…

Ο Ρόμπινσον αποχώρησε από την Αγγλία το 2010, όταν ο Φάμπιο Καπέλο τον αγνοούσε επανειλημμένα, αλλά η επικείμενη πρόσληψη νέου ομοσπονδιακού τεχνικού πριν το Euro 2012 και οι πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί φέτος, είχαν οδηγήσει κάποιους στο συμπέρασμα ότι μπορεί να έδινε το

παρών στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας.

Ο Τζο Χαρτ της Μάντσεστερ Σίτι θα είναι δεδομένα ο βασικός πορτιέρε των «λιονταριών», αλλά οι εναλλακτικές επιλογές είναι περιορισμένες αφού και ο Μπεν Φόστερ της Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον αποσύρθηκε από την διεθνή σκηνή πέρυσι.

«Η αποχώρησή μου από την Εθνική με βοήθησε τόσο σαν άνθρωπο όσο και ως παίκτη. Με έχει βοηθήσει να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Συγκεντρώνομαι στο να κρατήσω την Μπλάκμπερν στην Πρέμιερ Λιγκ. Μου αρέσει που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει», σχολίασε ο 32χρονος άσος.

Και πρόσθεσε: «Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που αποσύρθηκα από την Εθνική. Μπορώ να γεμίσω τις μπαταρίες μου περισσότερο τώρα. Είμαι 32 ετών και νομίζω ότι έχω μόνο να κερδίσω όταν προπονούμαι με την ομάδα μου και μετά ξεκουράζομαι όποτε χρειάζεται αντί να κάνω προπόνηση κάθε ημέρα και να παρακολουθώ ένα ματς στο οποίο δεν παίζω».

Keywords
Τυχαία Θέματα