Δεν… πάει πουθενά η Dow Chemical

20:19 7/2/2012 - Πηγή: OnSports

Απόλυτα δεσμευμένη στη χορηγική συμφωνία της με την οργανωτική επιτροπή των Αγώνων του Λονδίνου δηλώνει η αμερικανική πολυεθνική εταιρεία, παρά τις αντιδράσεις από το ολυμπιακό κίνημα.

Οι αντιδράσεις της ινδικής κυβέρνησης σχετικά με την χορηγική συμφωνία ανάμεσα στην «Dow Chemical» και την οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων

μπορεί να συνεχίζονται, η ίδια ωστόσο η αμερικανική πολυεθνική εταιρεία ανακοίνωσε ότι είναι πλήρως δεσμευμένη με τις υποχρεώσεις να κατασκευάσει εκατοντάδες πλαστικά πάνελ που θα κοσμούν εξωτερικά το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας δήλωσε για τις κινήσεις της «Dow Chemical»: «Έχουμε δεσμευτεί βάσει χορηγικού προγράμματος για την Ολυμπιακή συνεργασία μας, τόσο στο Λονδίνο όσο και σε μελλοντικούς Αγώνες. Δεσμευτήκαμε στην παροχή τεχνολογίας ώστε να καταστήσουμε τους Αγώνες του Λονδίνου τους πιο επιτυχημένους στην ιστορία των Ολυμπιακών».

Η Ινδία κατηγορεί την Dow Chemical για την ανάμειξή της στο τραγικό βιομηχανικό δυστύχημα του 1984 στην πόλη Μπομπάλ, όπου περίπου 250.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, με την εταιρεία να αρνείται πάντως πεισματικά κάθε ευθύνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα