Δεν πουλάει η Μπάγερν

Ο Καρλ Χάιντζ Ρουμενίγκε τόνισε ότι τον Ιανουάριο δεν θα υπάρξουν πωλήσεις ποδοσφαιριστών.

Αρκετά είναι τα σενάρια που θέλουν ποδοσφαιριστές της Μπάγερν Μονάχου να είναι δυσαρεστημένοι από το γεγονός ότι δεν είναι βασικοί και αναζητούν τη νέα τους ποδοσφαιρική στέγη τον Ιανουάριο.

Από την πλευρά του όμως ο πρόεδρος των Βαυαρών, Καρλ Χάιντζ Ρουμενίγκε ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξει καμία πώληση ποδοσφαιριστή στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

«Δεν θα πουλήσουμε ποδοσφαιριστές. Ο προπονητής

δεν θέλει κάτι τέτοιο και εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Έχουμε ένα μικρό ρόστερ των 20 παικτών και αυτό είναι το μικρότερο όριο. Ελπίζω να μπορέσουμε να παραμείνουμε στους στόχους μας και μετά τα Χριστούγεννα και έτσι θα πρέπει να έχουμε όλους τους παίκτες μας», είπε ο Ρουμενίγκε.

Ο Ίβιτσα Όλιτς πρόσφατα δήλωσε ότι αναζητεί νέα ομάδα, ενώ ο Άριεν Ρόμπεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Ο 56χρονος αναφέρθηκε για την περίπτωση του Ολλανδού διεθνούς.

«Επιστρέφει στις προπονήσεις και θα ήταν πολύ ωραίο να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ. Προσωπικά το ελπίζω και είμαι αισιόδοξος», κατέληξε.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα