Δεν σκέφτεται το ρεκόρ ο Μέσι

Ο Αργεντινός επιθετικός τόνισε ότι το μόνο που τον νοιάζει είναι να βοηθήσει την Μπαρτσελόνα να φτάσει στους τίτλους και όχι να καταρρίψει το ρεκόρ των σκόρερ στην ομάδα.

Ξεκάθαρος ήταν ο Λιονέλ Μέσι σχετικά με το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα. Ο διεθνής επιθετικός βρίσκεται πολύ κοντά στο να καταρρίψει το ρεκόρ με τους σκόρερ στην ιστορία της ομάδας, αλλά αυτό φαίνεται πως δεν τον νοιάζει ιδιαίτερα.

Συγκεκριμένα έχει σκοράρει 203 φορές με την Μπαρτσελόνα και υπολείπεται 32 τερμάτων από την πρώτη θέση και τον Σέζαρ Ροντρίγκεζ. «Ο μόνος λόγος που θέλω να καταρρίψω το

συγκεκριμένο ρεκόρ είναι επειδή θέλω να σκοράρω όσες περισσότερες φορές γίνεται για το καλό της Μπαρτσελόνα. Είναι καλό για την ομάδα το ότι σκοράρω και θέλω να κερδίσω πολλά τρόπαια. Δεν με νοιάζει το να μπω στα βιβλία με τα ρεκόρ», είπε αρχικά.

«Δεν είναι αναγκαίο να σπάσω αυτό το ρεκόρ φέτος. Αν συμβεί τότε όλα θα είναι καλά. Αν δεν συμβεί δεν θα χάσω και τον ύπνο μου πάντως», είπε ο αστέρας των «μπλαουγκράνα».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα