Δεν του… έκανε του Βενγκέρ ο Ιμπραΐμοβιτς!

13:47 4/3/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αποκάλυψε πως το 2000 έφτασε κοντά στην Άρσεναλ, ωστόσο ο Αρσέν Βενγκέρ δεν ήταν πρόθυμος να τον αποκτήσει!

Ο Σουηδός επιθετικός, αγωνιζόταν στον Άγιαξ το 2000, με τον Αρσέν Βενγκέρ να τον καλεί στο Λονδίνο για να συζητήσουν την μεταγραφή του, ωστόσο ο Αλσατός τεχνικός ζήτησε παράλληλα από τον Ιμπραΐμοβιτς να… δοκιμαστεί!

«Ο Αρσέν μου έδωσε την περίφημη ερυθρόλευκη φανέλα με τον αριθμό 9 και τ' όνομα Ιμπραΐμοβιτς, κάτι που μ' έκανε πολύ χαρούμενο, ενώ έβγαλα και αρκετές φωτογραφίες

φορώντας την», αποκάλυψε ο Σουηδός άσος.

Στη συνέχεια, ο σούπερ σταρ της Μίλαν, πρόσθεσε: «Ήταν μία φανταστική στιγμή για εμένα, το γεγονός πως μπορούσε να φοράω τη φανέλα μίας τόσο μεγάλης ομάδας όπως η Άρσεναλ. Έτσι περίμενα από εκείνον να με πείσει ότι έπρεπε να ενταχθώ στην Άρσεναλ. Αλλά εκείνος δεν προσπάθησε καν, Ποτέ δεν μου έκανε μία πραγματική προσφορά. Η δοκιμασία μου ήταν περισσότερο του στυλ, θέλω να δω τι είδους παίκτης είσαι. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Σκεφτόμουν πως είτε με είτε με ήξερε, είτε όχι, μάλλον δεν με ήθελε πραγματικά μ' αυτά που έκανε».

Keywords
Τυχαία Θέματα