Δεν ξημερώνει (έτσι) στον Ολυμπιακό!

Ο Παναθηναϊκός ακουμπώντας πάνω στην εμπειρία του κατέκτησε τον 52ο τίτλο της Ιστορίας του, απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που μπορούσε να διατηρήσει τα σκήπτρα πάρα τα προβλήματα που αντιμετώπισε στο ματς, όμως οι «ερυθρόλευκοι» στάθηκαν και πάλι στη διαιτησία. Ο Σωτήρης Βετάκης γράφει για τον τελικό, το... σκοτάδι που βρίσκεται ο Ολυμπιακός

και άλλα πολλά!

Μου αρέσει πολύ η μουσική. Μου αρέσει να γράφω ακούγοντας τραγούδια. Το είδος της μουσικής και η ένταση του ήχου, διαφέρουν ανάλογα με τη γενική διάθεση μου αλλά και τις σκέψεις που θέλω να εκφράσω.

Για το post που μόλις αρχίσατε να διαβάζετε ο ήχος που βγαίνει από τα ηχεία είναι ροκ (και μπορείτε αν θέλετε να τον ακούσετε στο τέλος, κάνοντας κλικ στο link που υπάρχει στο τέλος. Εκεί κλικάρετε στην «αναπαραγωγή»). Ροκ όχι τόσο για τον σκληρό και ανταγωνιστικό τελικό που ζήσαμε στο Ελληνικό, αλλά εξαιτίας της ειρωνικής ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός και για το «σκληρό ροκ» που προμηνύεται να παιχτεί στους τελικούς της Α1. Για την «προετοιμασία» των οποίων υποθέτω πως έβγαλε ο τέως κυπελλούχος Ελλάδας την ανακοίνωση, λίγες ώρες μετά την προτροπή που απηύθυνε προς όλους ο Ντούσαν Ίβκοβιτς («να μιλάμε για μπάσκετ καλύτερα») στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του συναρπαστικού τελικού. Εκτός αν απλά πρόκειται για μια συνήθεια που έγινε λατρεία στον Ολυμπιακό. Δυσκολεύομαι να την ερμηνεύσω διαφορετικά.

Το θέμα είναι πως όντως το «πιο βαθύ σκοτάδι, είναι λίγο πριν ξημερώσει» (όπως είναι πιο γνωστή η έκφραση που χρησιμοποιείται στον επίλογο της ανακοίνωσης), αλλά αν στον Ολυμπιακό θέλουν πραγματικά να ξημερώσει μια άλλη μέρα θα πρέπει να βγουν από το σκοτάδι στο οποίο βρίσκονται!

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε κάλλιστα να κατακτήσει το κύπελλο για τρίτη συνεχόμενη φορά. Ήταν πάρα πολύ καλός για μεγάλη διάρκεια του αγώνα και είχε την ατυχία του Λο. Μέσα σε λίγους μήνες, μια ομάδα στην οποία δεν βρίσκεται ούτε ένας παίκτης από εκείνους που κατέκτησαν πρόπερσι το τρόπαιο, έχει φτιάξει μια ομάδα που ανταγωνίζεται τον Παναθηναϊκό και με ατού την ενέργεια της, έχει κατακτήσει το πλεονέκτημα έδρας ενώ προκρίθηκε στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας όπου είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα, αλλά θα διεκδικήσει με πάθος τις πιθανότητες της στην υπέρβαση.

Απέναντι στον Παναθηναϊκό, που μπήκε στην αρχή του αγώνα φουριόζος και αποφασισμένος να δείξει ότι είναι το «αφεντικό», εκμεταλλεύτηκε την αλλαγή του ρυθμού και τα λάθη των «πράσινων» όταν επέλεξαν να ποστάρουν τον Βουγιούκα ή τον Διαμαντίδη προκειμένου να κατεβάσουν το τέμπο ώστε να συντηρήσουν τη διαφορά και να παίξουν με το χρόνο. Πρώτα με τον Άντιτς και μετά με τον Πρίντεζη «κτύπησε» από το «4», τρόχισε τη διαφορά, γύρισε το ματς και παρά την αντεπίθεση του ΠΑΟ (μάζεψε το -13) έφυγε ξανά με 9π στο 34ο λεπτό!

Εκεί έπαθε νέα καθίζηση. Ο Ομπράντοβιτς γύρισε στον πάγκο και λες και κρατούσε στο χέρι «εμπειριόμετρο», έριξε στο παρκέ τους παίκτες που η μέτρηση έβγαζε τον μεγαλύτερο αριθμό. Και Διαμαντίδης και Σάτο και Μπατίστ

Keywords
Τυχαία Θέματα