Δεν υπάρχει... Γολιάθ για αυτή την Ελλάδα

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών ηττήθηκε μεν με 9-7 από τους Ούγρους, απέδειξε δε πως κανένας αντίπαλος δεν είναι αχτύπητος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο Ούγγρος πορτιέρο Ζόλτεν Σζέσι ήταν ο μεγάλος «εφιάλτης» της ελληνικής ομάδας στο σημερινό ματς αφού έπαιξε καθοριστικό ρόλο η εμφάνισή του στο τελικό αποτέλεσμα. Οι Έλληνες είχαν καλή αμυντική λειτουργία, ωστόσο κατά διαστήματα παρουσιάζονταν προβλήματα από τη δεξιά πλευρά, γεγονός που είδαν και εκμεταλλεύτηκαν οι Ούγγροι. Από 'κει και πέρα, οι παίκτες του Ντράγκαν Άντριτς έπαιξαν με πάθος, βρήκαν λύσεις στην επίθεση, έδειξαν υπομονή αλλά

ο Σζέσι έπιανε τα... άπιαστα.

Κορυφαίος για τους Έλληνες δεν μπορεί να υπάρξει αφού το παιχνίδι είναι ομαδικό και καθένας βοηθά στον τομέα του. Κοκκινάκης και Δελακάς πρωταγωνίστησαν στην άμυνα, ο Γιώργος Αφρουδάκης κατάφερε να πάρει απόβολές από τη θέση του φουνταριστού, ο Θεοδωρόπουλος με τα τρία τέρματα ήταν ο πρώτος σκόρερ για την ελληνική ομάδα, επιθετικές λύσεις έδωσε ο Ανδρέας Μιράλης με περιφερειακά σουτ, ο Μυλωνάκης για μία ακόμα φορά ήταν ο... αθόρυβος παίκτης, ενώ ο Φίλιππας Καραμπέτσος έκανε αρκετά καλές επεμβάσεις.

Αυτή η Εθνική, αν παρουσιαστεί πιο τυχερή στα επόμενα παιχνίδια, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και σε μία εβδομάδα θα μπορούμε να μιλάμε και για μετάλλιο.

Τα 8λεπτα: 1-2, 2-4, 3-2, 1-1.

Τα γκολ για τους Έλληνες πέτυχαν Μιράλης 2, Θεοδωρόπουλος 3, Μυλωνάκης 1 και Χρ. Αφρουδάκης 1.

Για τους Ούγγρους: Κάσας 1, Μπίρος 2, Ντεν. Βάργκα 1, Κις 2, Μαντάρας 1, Κατονάς 1, Ντάνιελ Βάργκα 1.

Για να θυμηθείτε το LIVE του αγώνα:

{coveritlive}3c04367aa9{/coveritlive}

Keywords
Τυχαία Θέματα