«Δεν υπάρχουν ακριβοπληρωμένοι αστέρες»

Παίκτες και τεχνικό τιμ του Πανηλειακού εξέδωσαν ανακοίνωση με αφορμή δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας, που ανέφερε ότι «το δεύτερο γκολ με τον Αστέρα Μαγούλας ήταν τέτοιο που δεν το έχουν πετύχει ούτε οι ακριβοπληρωμένοι αστέρες του Πανηλειακού».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση των παικτών και του τεχνικού τιμ:

«Εμείς οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ

του Πανηλειακού, με αφορμή μια ατυχή και άστοχη εκτίμηση δημοσιεύματος τοπικής εφημερίδας, ότι “το δεύτερο γκολ με τον Αστέρα Μαγούλας ήταν τέτοιο που δεν το έχουν πετύχει ούτε οι ακριβοπληρωμένοι αστέρες της ομάδας του Πανηλειακού”, οφείλουμε να επισημάνουμε τα εξής:

Στην ομάδα μας δεν υπάρχουν ακριβοπληρωμένοι αστέρες, ούτε σταρ, ούτε οτιδήποτε άλλο. Υπάρχουν μόνο παίκτες και τεχνικό τιμ, που τα δίνουν πάντα όλα για το καλό της ομάδας, με πολύ μεγάλα προβλήματα στις πληρωμές. Έτσι ώστε, με τίποτα, δεν μπορούν να χαρακτηριστούν “ακριβοπληρωμένοι”, οποιοιδήποτε από αυτούς! Και έτσι, το πραγματικά πανέμορφο γκολ του συμπαίκτη μας, δε μπορεί να αποτελεί κριτήριο πληρωμών και οικονομικών μεγεθών! Εμείς όλοι, παρά τα πολύ μεγάλα αυτά προβλήματα, συνεχίζουμε προσγειωμένοι και με μεγάλη θέληση αυτή την προσπάθεια, και μακάρι τα προβλήματα που όλοι μας αντιμετωπίζουμε να λυθούν το συντομότερο.

Και με την ευκαιρία, θέλουμε για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσουμε όσους φίλαθλους βρίσκονται κοντά μας, να καλέσουμε ακόμα περισσότερους, κι εμείς θα συνεχίσουμε, όπως άλλωστε ως τώρα, να τους κάνουμε χαρούμενους και περήφανους, που είναι ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΙ!
Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Πανηλειακού».

Keywords
Τυχαία Θέματα