Δεσπόζει το Νάπολι-Ρόμα στην Ιταλία

Σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει η 15η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος. Το Νάπολι-Ρόμα και το Λάτσιο-Ουντινέζε συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Το Σάββατο (17/12) αρχικά, η Κιέβο υποδέχεται την Κάλιαρι, η Μίλαν τη Σιένα και η Φιορεντίνα την Αταλάντα.

Την Κυριακή (18/12), η Πάρμα αντιμετωπίζει στο «Ένιο Ταρντίνι» τη Λέτσε, η αήττητη Γιουβέντους θα έχει λογικά εύκολο έργο κόντρα στη Νοβάρα ενώ η Τζένοα υποδέχεται τη Μπολόνια. Η Ίντερ που δείχνει να βρίσκει το δρόμο πρός τις νίκες φιλοξενείται απο την Τσεζένα και η Παλέρμο του Αλέξη Τζόρβα απο την 10η στον

βαθμολογικό πίνακα Κατάνια.

Νάπολι-Ρόμα

Τα δύο μεγάλα παιχνίδια ξεκινούν το βράδυ της Κυριακής. Στο «Σαν Πάολο» η 5η Νάπολι φιλοξενεί την 9η Ρόμα. Οι Ναπολιτάνοι θέλουν τη νίκη κόντρα στους Ρωμαίους για να πλησιάσουν και άλλο στην κορυφή της Serie A. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε απο την άλλη θέλει ακόμα μια καλή εμφάνιση σε δεύτερο σερί ντέρμπι, μετά την ισοπαλία με την Γιουβέντους την περασμένη αγωνιστική.

Λάτσιο-Ουντινέζε

Η ομάδα του Τζιμπρίλ Σισέ θέλει τη νίκη απέναντι στην σκληροτράχηλη Ουντινέζε στο «Ολίμπικο». Η Λάτσιο θυμίζει νοσοκομείο αφού έχει 6 απουσίες αλλά θέλει να συνεχίσει το σερί νικών. Η Ουντινέζε βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση και «πατάει» κορυφή μαζί με την «Γιούβε». Μετά την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Europa League θα είναι κουρασμένοι οι ποδοσφαιριστές αλλά με ανεβασμένη την ψυχολογία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

Σάββατο 17/12

Κιέβο-Κάλιαρι 19.00

Μίλαν-Σιένα 21.45

Φιορεντίνα-Αταλάντα 21.45

Κυριακή 18/12

Πάρμα-Λέτσε 16.00

Γιουβέντους-Νοβάρα 16.00

Τζένοα-Μπολόνια 16.00

Τσεζένα-Ίντερ 16.00

Κατάνια-Παλέρμο 16.00

Νάπολι-Ρόμα 21.45

Λάτσιο-Ουντινέζε 21.45

Keywords
Τυχαία Θέματα