Διάλεξε Μπρόνκος ο Peyton Manning

Δεν έχει υπογράψει ακόμα συμβόλαιο, αλλά ο Peyton Manning πρέπει να θεωρείται παίκτης των Ντένβερ Μπρόνκος και άλλα νέα από τον «κόσμο» του NFL.

Ο 4-φορές MVP quarterback προσεγγίστηκε από πολλές ομάδες της λίγκας, αλλά τελικά προτίμησε τους Μπρόνκος. Ο 35χρονος άσος θα προκαλέσει αλλαγές στο μέλλον του Tim Tebow στην ομάδα, καθώς είναι φανερό πως οι δύο

quarterbacks δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Το σχετικό συμβόλαιο αναμένεται να έχει πενταετή διάρκεια και να προβλέπει αποδοχές 95 εκατομμυρίων δολαρίων.

Την ίδια ώρα, ο linebacker, Joe Mays, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο αξίας δώδεκα εκατομμυρίων δολαρίων. Προφανώς η απόφασή του επηρεάστηκε από την απόκτηση του Manning, αφού ακύρωσε ραντεβού του με τους Ιντιανάπολις Κολτς, με τους οποίους επρόκειτο να διαπραγματευτεί.

Ενίσχυση των Πάνθερς

Την απόκτηση του free agent running back, Mike Tolbert, ανακοίνωσαν οι Καρολάινα Πάνθερς. Ο πρώην παίκτης των Σαν Ντιέγκο Τσάρτζερς δέχθηκε καλύτερη προσφορά από τη νέα του ομάδα και άλλαξε... πολιτείες.

Παραμένει Σαν Φρανσίκσο ο Smith

Ύστερα από το «ναυάγιο» με τον Peyton Manning, οι Σαν Φρανσίσκο 49ερς γύρισαν πάλι στον Alex Smith. Η πρώην επιλογή του ντραφτ του 2005, άλλωστε, έχει αποδείξει την αξία του, αλλά ζητά νέο συμβόλαιο πριν την έναρξη της νέας σεζόν.

Την ίδια ώρα, ο Mario Manningham φαίνεται πως υπέγραψε διετές συμβόλαιο. Πρόκειται για πρωταγωνιστή στην περσινή κατάκτηση του Super Bowl από τους Νιου Γιορκ Τζάιαντς.

«Μπαμ» με Flynn οι Σίχοκς

Ο αναπληρωματικός quarterback του Aaron Rodgers στους Γκριν Μπέι Πάρκερς, Matt Flynn, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους Σιάτλ Σίχοκς. Ο 26χρονος θα εισπράξει 26 εκατομμύρια δολάρια και θα αποτελέσει βασική λύση.

Αντίθετα ο Jarriel King αποδεσμεύτηκε. Άλλωστε προέκυψαν κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης στον offensive lineman.

Στους Τζετς ο Landry

Τον safety, LaRon Landry, απέκτησαν οι Νιου Γιορκ Τζετς. Ο free agent θα αποτελέσει σημαντική προσθήκη στην άμυνα των Νεοϋρκέζων, αφού οι Τζετς ήθελαν πάση-θυσία κάποια σχετική ενίσχυση.

Πήραν Stallworth οι Πάτριοτς

Επιστρέφει στους Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς ο wide receiver, Donte Stallworth. Το 2007 είχε αρχίσει την καριέρα του από τους «πατριώτες» και το 2012 θα επιστρέψει στους φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος έχοντας υπογράψει μονοετές συμβόλαιο. Στο ρόστερ της ομάδας της Μασαχουσέτης προστέθηκαν επίσης οι wide receiver, Anthony Gonzalez, defensive end, Trevor Scott, wide receiver, Brandon Lloyd, και cornerback, Marquice Cole.

«Έκλεισαν» Spencer οι Ρέιντερς

Τον cornerback, Swawntae Spencer, απέκτησαν οι Όκλαντ Ρέιντερς. Ο πρώην παίκτης των Σαν Φρανσίσκο 49ερς υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο. Επίσης, ο free agent, Mike Tolbert, θα συνεχίσει την καριέρα του στον σύλλογο της Καλιφόρνιας.

Τέλος ο Kosier

Ύστερα από συνεργασία έξι ετών, οι Ντάλας Καουμπόις αποδέσμευσαν τον guard, Kyle Kosier. Ο έμπειρος παίκτης αποτελούσε βασικό μέλος των Τεξανών, αλλά κρίθηκε περιττό

Keywords
Τυχαία Θέματα