Διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την απόρριψη του αιτήματος που είχε υποβάλει από τις 27 Ιανουαρίου προς την ΕΟΠΕ, ζητώντας τη μετάθεση του αγώνα με την ΑΕΚ για μία ημέρα νωρίτερα.

Ο Ολυμπιακός με την ανακοίνωση που εξέδωσε εκφράζει τη δυσαρέσκειά

του απέναντι στην ΕΟΠΕ, αφού τονίζει πως οι «ερυθρόλευκες» δεν αντιμετωπίζονται αγωνιστικά ισότιμα με όλες τις ομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για την απόρριψη από την Κεντρική Επιτροπή Πρωταθλημάτων της Ε.Ο.Π.Ε. του αιτήματος που κατέθεσε εγγράφως στις 27 Ιανουαρίου 2012 για τη μετάθεση κατά μία ημέρα νωρίτερα της τέλεσης του εκτός έδρας αγώνα της ομάδας βόλεϊ γυναικών με την Α.Ε.Κ. που έχει οριστεί για τη Δευτέρα 5 Μαρτίου καθώς ακολουθεί την Πέμπτη 8 Μαρτίου το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο οποίος στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής θα παίξει το Σάββατο 3 Μαρτίου.

Είναι προφανές ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει, πριν το μεταξύ μας παιχνίδι, τέσσερις ημέρες περιθώριο προετοιμασίας και η δική μας ομάδα μόλις δύο. Η ανακοίνωση της απόφασης έγινε τηλεφωνικώς σήμερα, από τον πρόεδρο της Κ.Ε.Π. της Ε.Ο.Π.Ε., κ. Παναγιώτη Σιδέρη, ο οποίος ενημέρωσε τον team manager του Ολυμπιακού, κ. Νίκο Μαντούβαλο ότι το αίτημα απορρίφθηκε για τηλεοπτικούς λόγους.

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. θεωρεί ότι η συγκεκριμένη απόφαση πλήττει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος βόλεϊ Α1 γυναικών καθώς στην πιο κρίσιμη καμπή της διοργάνωσης η ομάδα μας δεν αντιμετωπίζεται αγωνιστικά ισότιμα με όλες τις ομάδες».

Keywords
Τυχαία Θέματα