Διάσειση ο Daniel Sedin

Μεγάλη απώλεια για τους Βανκούβερ Κανάκς, καθώς επιβεβαιώθηκε πως παρουσιάστηκαν συμπτώματα διάσεισης στον Daniel Sedin, και άλλα νέα από τον «κόσμο» του χόκεϊ επί πάγου.

Το μαρκάρισμα του Duncan Keith στον παραπάνω Σουηδό επιθετικό προκάλεσε ποινή πέντε αγωνιστικών στον αμυντικό των Σικάγο Μπλάκχοκς. Παράλληλα, όμως, ο ίδιος ο Daniel Sedin θα μείνει, μάλλον,

για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα εκτός δράσης.

Φυσικά, ο δίδυμος αδερφός του και συμπαίκτης του στους φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος, Henrik Sendin, δήλωσε απογοητευμένος από τις εξελίξεις. Άλλωστε είναι πιθανό να απουσιάσει ο Daniel και από τα play off.

Αρχίζουν οι εργασίες στο Κεμπέκ

Θα κτιστεί τελικά ρινκ προδιαγραφών NHL στο Κεμπέκ Σίτι. Μάλιστα οι σχετικές εργασίες θα αρχίσουν τον Σεπτέμβριο του 2012. Η επένδυση κοστίζει περίπου 400 εκατομμύρια δολάρια (αρκετά θα προέλθουν από βεβαρημένη φορολογία των πολιτών) και το κλειστό 18,000 θέσεων θα είναι έτοιμο τον Σεπτέμβριο του 2015.

Πλέον εκκρεμεί ο ορισμός ομάδας από την λίγκα στην πόλη που έχει μείνει χωρίς εκπρόσωπο από το 1995. Τότε οι Κεμπέκ Νορντίκς «έγιναν» Κολοράντο Άβαλανς. Πάντως δεν υπάρχει κάποια σχετική συμφωνία.

Συμβόλαιο για Smith

Τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε ο Reilly Smith με τους Ντάλας Σταρς. Έτσι ο 29άχρονος επιθετικός θα συνεχίσει την πορεία του στο NHL, αφού το κολέγιο του αποκλείστηκε από την συνέχεια του τουρνουά του NCAA.

Επαναφορά για Steen

Ύστερα από απουσία 39 παιχνιδιών, οι Σέιντ Λούις Μπλους τοποθέτησαν τον επιθετικό τους, Alex Steen, στο βασικό τους ρόστερ. Ο 28χρονος παίκτης υπέστη διάσειση στις 27 Δεκεμβρίου και από τότε απέχει από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Πρόστιμο σε Kosasew

Ο επιθετικός των Κολοράντο Άβαλανς, Chuck Kobasew, θα καταβάλει 2,500 δολάρια στην λίγκα. Το πρόστιμο προκλήθηκε από βίαιο μαρκάρισμα του σε βάρος του Aaron Rome των Βανκούβερ Κανάκς.

Καλύτερα ο Gerbe

Επιστρέφει άμεσα στη δράση ο Nathan Gerbe των Μπάφαλο Σέιμπερς. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει ο Τύπος της πόλης. Ο 24χρονος αριστερός επιθετικός θα ενισχύσει σημαντικά τους Σέιμπερς που διεκδικούν εισιτήριο για τα play off στα τελευταία παιχνίδια της regular season.

Keywords
Τυχαία Θέματα