Διαβάστε και ενισχύστε τον Απόλλωνα!

Το μπάσκετ σε άλλες εποχές περιγράφει ο παλαίμαχος παίκτης του Απόλλωνα, Αλέκος Δημητριάδης, στο βιβλίο του «Πατραϊκό μπάσκετ - Μια διαδρομή μέσα στο χρόνο».

Το βιβλίο, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Πελοπόννησος», τιμάται προς 17 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το προμηθευτούν στους εντός έδρας αγώνες των «μελανολεύκων», στο κλειστό της Περιβόλας. Μάλιστα, όπως αποφάσισε ο συγγραφέας, τα έσοδά του θα διατεθούν για την ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής του Απόλλωνα.

Η ανακοίνωση: «Τα έσοδα από την πώληση μέσω του συλλόγου μας του βιβλίου «Πατραϊκό

μπάσκετ - Μια διαδρομή μέσα στο χρόνο» του επί σειρά ετών βασικού αθλητή της μεγάλης ερασιτεχνικής ομάδας μπάσκετ του Απόλλωνα, Αλέκου Δημητριάδη, προσφέρονται από το συγγραφέα στο σύλλογό μας για την ανάπτυξη των τμημάτων των ακαδημιών μας. Για το λόγο αυτό το Δ.Σ. του Απόλλωνα αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τον παλαιό αθλητή μας, παράγοντα και συγγραφέα για την αρωγή του αυτή.

Παρακαλούμε, λοιπόν, τους παράγοντες, τους αθλητές (παλαιούς και νέους), τους φιλάθλους, τους γονείς των ακαδημιών μας, καθώς και κάθε άλλο Πατρινό να αγκαλιάσουν και να στηρίξουν την αξιέπαινη αυτή προσπάθεια και ευγενική προσφορά του συγγραφέα Αλέκου Δημητριάδη».

Keywords
Τυχαία Θέματα