Διγενής Λακκώματος-Εθνικός Ν. Αγιονερίου 4-3

Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε στο Λάκκωμα, όπου ο Διγενής επικράτησε 4-3 του Εθνικού Ν. Αγιονερίου.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 8’ με τον Μήτσικα για το 0-1. Στο 32’ ο Παπαποστόλου με έξοχο ισοφάρισε έκανε το 1-1. Στο 34’ τετ α τετ ο ίδιος παίκτης, πλάσαρε, απέκρουσε ο γκολκίπερ και στη συνέχεια χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 40’ο Παπαποστόλου πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ για το 2-1, με δυνατό βολέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά στη συνέχεια αποχώρησε τραυματισμένος.

Στο 70’ ο Γερομανώλης ανέτρεψε

τον Γιλτίδη και ο Λευκαρίτης ευστόχησε ισοφαρίζοντας σε 2-2. Στο 74’ ο Στασινόπουλος εκτέλεσε φάουλ, πήδηξε πιο ψηλά ο Γκατζογιάννης, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 3-2. Στο 78’ ο Χασάνογλου βρέθηκε σε θέση βολής και με πλασέ έκανε το 3-3. Στο 89’ ο Γκατζογιάννης κέρδισε το πέναλτι και ο Γεωργιάδη ευστόχησε για το τελικό 4-3.

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ: Γκορτζής, Βερτουδάκης, Γεωργιάδης, Κατσόγλου, Γερομανώλης, Τσιόνας, Στασινόπουλος, Σαρβανίδης (60’ Χρυσοχοίδης), Δούμας, Βιτλής (46’ Κανακάρης), Παπαποστόλου (40’ Γκατζογιάννης).

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ: Παπαλόπουλος, Ζορμπάς, Χαριζάνης, Χρυσοχοΐδης (83’ Βλασακίδης, Καρακαλίδης (50’ Γιλτίδης), Τσιρογιάννης, Χαιρόπουλος, Πουρζιτίδης (30’ Αποστολάς), Μήτσικας, Λευκαρίτης, Χασάνογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα