Διλμπέρης: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

Αισιόδοξος για καλή πορεία του Εθνικού Γαζώρου στο νέο πρωτάθλημα της Football League 2 δήλωσε ο Παναγιώτης Διλμπέρης.

Ο ταλαντούχος τεχνικός του Εθνικού Γαζώρου, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και αναφέρθηκε στο νέο πρωτάθλημα, στον υποβιβασμό του Ηρακλή, αλλά και στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον «Γηραιό».

Για τον Εθνικό Γαζώρου: «Έχουμε πολύ καλή ομάδα, διοίκηση πολυμελή, συνεργαζόμαστε

προπονητικό τιμ και διοίκηση και όλα πηγαίνουν καλά.Εμείς έχουμε ετοιμάσει μια δυνατή ομάδα, τη φορτώσαμε με ικανούς παίκτες για να αντέξει τα συνεχόμενα παιχνίδια».

Για τον Ηρακλή: «Βλέπαμε τα τελευταία χρόνια τα σημάδια για τον Ηρακλή, ότι τα πράγματα πήγαιναν όλο και χειρότερα. Θέλανε να καταστρέψουν τον πιο ευάλωτο, από όποια πλευρά μπορούσαν. Το θέμα είναι ότι ο Ηρακλής έπρεπε να είναι προετοιμασμένος για το χειρότερο σενάριο, έλεγα σε φίλους ότι δεν προετοιμάζονται, νόμιζαν ότι θα μείνουν σίγουρα στην Super League. Πάντως δεν θεωρώ ντροπή ότι θα πέσει, ντροπή είναι να μην προσπαθήσει να σηκωθεί. Δεν είναι εύκολο να ανεβεί αμέσως ο Ηρακλής».

Για το αν θα πήγαινε στον Ηρακλή από άλλο πόστο πλέον: «23 χρονών έπαιζα Β’ τοπικό και με πήρε ο Ηρακλής και με έβαλε Ά’ Εθνική να παίζω, θέλω να βοηθήσω αυτή την ομάδα ανά πάσα στιγμή».

Keywords
Τυχαία Θέματα