Δημητρίου: «Δίκαιη η νίκη της Καστοριάς»

12:27 5/3/2012 - Πηγή: OnSports

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο τεχνικός της Καστοριάς, Πασχάλης Δημητρίου, από την απόδοση των παικτών του στη μεγάλη νίκη με 1-4 επί του Ακρίτα Αχλάδας.

Ο Έλληνας προπονητής στάθηκε τόσο στην κατάκτηση των τριών βαθμών που ήταν μονόδρομος για την Καστοριά, όσο και στην πολύ καλή εμφάνιση των παικτών εντός του αγωνιστικού χώρου…

«Το παιχνίδι αυτό ήταν σημαντικό για εμάς, γιατί όπως είχα πει για να έχει αντίκρισμα η μεγάλη μας νίκη επί των Λευκαδίων, πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι στην Αχλάδα. Έτσι κι έγινε. Η νίκη αυτή πρόσθεσε στο ενεργητικό μας άλλους τρεις βαθμούς, απαραίτητους για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο μας και η νίκη μας είναι δίκαιη».

Ο Δημητρίου τόνισε πως στόχος είναι η δημιουργία ενός καλού συνόλου, το οποίο θα βλέπει κάθε αγώνα ξεχωριστά, διεκδικώντας ό, τι καλύτερο μπορεί…

«Εμείς προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο, που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, παρ' όλες τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε. Βαδίζουμε αργά και υπομονετικά, βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα επιδιώξουμε να πάρουμε από το καθένα, το καλύτερο που μπορούμε. Έχουμε μπροστά μας, ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Κοζάνη και θα επιδιώξουμε να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων δύο αγωνιστικών».



Keywords
Τυχαία Θέματα