Δημόσια στήριξη Τέρι για νέο γήπεδο

Η Τσέλσι έχει αρχίσει τον σχεδιασμό περί νέου και μεγαλύτερου γηπέδου για την ομάδα και ο αρχηγός της, Τζον Τέρι, στήριξε απόλυτα τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Ο Ρώσος μεγιστάνας θέλει να ανεβάσει τους Λονδρέζους στην ευρωπαϊκή ελίτ, όπως υποστήριξε ο 30άχρονος αμυντικός στην επίσημη ιστοσελίδα της Τσέλσι. Για αυτό στήριξε τον Αμπράμοβιτς, αν και έχει… ιδιαίτερο δέσιμο με το Stamford Bridge:

«Προφανώς έχω σπουδαίες αναμνήσεις από το Stamford Bridge. Ωστόσο, με ενθουσιάζει η προοπτική των παιδιών μου, τα οποία θα μπορούν να παρακολουθήσουν την Τσέλσι σε μεγαλύτερη στάδιο

στο μέλλον. Δεν έχουμε αποκλειστικά εμείς πλούσιο ιδιοκτήτη, αφού η ΚΠΡ σχεδιάζει επίσης επέκταση της στο δυτικό Λονδίνο. Για να προχωρήσουμε, πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη στον ιδιοκτήτη μας».

Ο Τέρι πρότεινε, λοιπόν, σε όλους του μικρομετόχους να στηρίξουν επίσης την παραπάνω προσπάθεια, με όποιο τρόπο μπορούν. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι δεν είχε λόγο να τοποθετηθεί δημόσια, αν δεν πίστευε πραγματικά στο όραμα του Ρώσου ιδιοκτήτη της αγγλικής ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα