Διπλή... ταυτότητα ο Carmona

Σε φυλακές της Δομινικανής Δημοκρατίας βρέθηκε ο Fausto Camona των Κλίβελαντ Ίντιανς, αφού διαπιστώθηκαν παρατυπίες στην ταυτότητά του.

Συγκεκριμένα διατηρούσε δύο από αυτές. Η μία ήταν αληθινή και η άλλη... πλαστή, με ψεύτικο όνομα, αλλά και με ψεύτικη ημερομηνία γέννησης. Για την στιγμή, οι «ινδοί» αναφέρουν ότι ο Carmona έχει γεννηθεί στις 7 Δεκεμβρίου του 1983, αλλά αυτό... αμφισβητείται.

Μάλιστα οι αρχές τις Δομινικανής Δημοκρατίας υποστηρίζουν ότι το πραγματικό όνομα του έμπειρου pitcher είναι... Roberto

Hernandez. Μύλος... η κατάσταση.

Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη σχετική περίπτωση. Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο συμπατριώτης του... Carmona, Leo Nunez, reliever pitcher των Μαϊάμι Μάρλινς, πρωταγωνίστησε σε αντίστοιχο σκάνδαλο. Ο Nunez ονομάζεται πλέον Juan Carlos Oviedo και είναι 29 ετών, ενώ στο MLB πίστευαν ότι είναι 28!

Για την στιγμή ο Carmona «δεσμεύεται» με συμβόλαιο μέχρι το 2012. Το 2008 είχε υπογράψει τετραετές συμβόλαιο το οποίο προβλέπει αυτόματη ανανέωση συμβολαίου με πρωτοβουλία της ομάδας του Κλίβλαντ για το 2013 και το 2014. Οι Δομινικανοί, όμως, πρέπει να ρυθμίσουν τα ονόματα και τις ημερομηνίες γέννησης των αθλητών μπέιζμπολ τους, πριν προκύψουν ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα