Διπλό και «αλμυρό» χτύπημα ο Πύρασος

Στην ανακοίνωση δύο μεταγραφών προχώρησε ο Πύρασος, ανακοινώνοντας τους Χάνο και Κοντοβά που έπαιζαν στον Αλμυρό.

Ο Χάνος είναι κεντρικός μέσος, ενώ ο Κοντοβάς είναι επιθετικός και έχει αγωνιστεί στην ομάδα της Νέας Αγχιάλου την περίοδο 2007-08.

«Ο Α.Σ. Πύρασος Νέας Αγχιάλου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νέστορα (Άκη) Χάνου που μέχρι πρότινος ήταν βασικότατο μέλος του Αλμυρού, έχοντας αγωνιστεί έως τώρα σε όλα τα παιχνίδια στη Δ' Εθνική. Στην κατηγορία έχει αγωνιστεί αρκετές σεζόν με ομάδες της Κρήτης

αλλά και τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Διακρίνεται ως κεντρικός μέσος».

Σε δηλώσεις του στο pyrasos.gr, τόνισε: «Έρχομαι στον Πύρασο με όρεξη για αρκετή δουλειά ώστε να βοηθήσω από την πλευρά μου την ομάδα να πετύχει το στόχο της. Ο Πύρασος διαθέτει αξιόλογο υλικό και σίγουρα αδικείται από τη βαθμολογική θέση που έχει. Θεωρώ ότι έχει όλα τα φόντα να σημειώσει τον απαιτούμενο αριθμό νικών ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή».

«Ο Α.Σ. Πύρασος Νέας Αγχιάλου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κοντοβά, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν βασικό μέλος του Αλμυρού, τόσο στην περσινή κατάκτηση του τίτλου της Α' ΕΠΣΘ όσο και στη φετινή πορεία του στη Δ' Εθνική. Ο Παναγιώτης είναι γνώριμος στην ομάδα μας καθώς η συνεισφορά του τη σεζόν 2007-2008 στον Πύρασο ήταν μεγάλη για τον τίτλο του πρωταθλήματος της Α' Τοπικής και την άνοδο στη Δ΄ Εθνική. Στην ομάδα βρίσκει πλέον και τον αδερφό του Γιάννη».

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, επισήμανε: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον Πύρασο ύστερα από τέσσερα χρόνια και βρίσκω την ομάδα το ίδιο καλά οργανωμένη και με πολύ αξιόλογο έμψυχο υλικό. Ο στόχος της παραμονής είναι δύσκολος αλλά έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να τον καταφέρουμε με πολλή δουλειά. Θα προσπαθήσω από την πλευρά μου να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω το σύλλογο στο υπόλοιπο της σεζόν, ώστε στο φινάλε να έχουμε το αποτέλεσμα που όλοι επιθυμούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα