«Διπλό» παραμονής για τον Ηλυσιακό

18:42 2/4/2012 - Πηγή: OnSports

Καθοριστικό βήμα για την παραμονή του στην Football League 2 έκανε ο Ηλυσιακός που επικράτησε εκτός έδρας 3-1 του ΠΑΟ Ρουφ στο Δημοτικό Στάδιο της Νίκαιας και έβαλε σε… μπελάδες τους γηπεδούχους.

Παρουσία περίπου 400 οπαδών, μεταξύ των οποίων και φίλοι του Ηλυσιακού, η ομάδα του Ζωγράφου, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, πάτησε… γκάζι και πέτυχε την ανατροπή, επικρατώντας

3-1 του ΠΑΟ Ρουφ.

Οι φιλοξενούμενοι απέσπασαν «διπλό» παραμονής και πήραν βαθιά βαθμολογική «ανάσα», αφού αναρριχήθηκαν στην έκτη θέση στο νότιο όμιλο της Football League 2. Απεναντίας, ο ΠΑΟ Ρουφ «κόλλησε» στην προτελευταία θέση και κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, η οποία ξεκίνησε με δεκαπέντε λεπτά καθυστέρησης λόγω της αργοπορημένης προσέλευσης του γιατρού του αγώνα, δημιουργήθηκε ένταση εκτός του γηπέδου. Διμοιρίες των ΜΑΤ πήραν θέση μπροστά από αυτούς του Ηλυσιακού, προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Στο αγωνιστικό σκέλος, έγινε ένα παιχνίδι, στο οποίο κυριάρχησαν η δύναμη, το πάθος και η θέληση των δύο ομάδων για να κατακτήσουν τους βαθμούς. Ο Ηλυσιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και ήταν εμφανώς ανώτερος στα πρώτα εικοσιπέντε λεπτά, με τον Κωνσταντίνου να χάνει μία πολύ καλή ευκαιρία στο ξεκίνημα του παιχνιδιού.

Κόντρα, όμως, στη ροή του αγώνα, ο ΠΑΟ Ρουφ στην πρώτη του επιθετική ενέργεια κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα έπειτα από πλασέ του Καπουράνη στο 27’.

Έξι λεπτά αργότερα, η ανωτερότητα του Ηλυσιακού «καρποφόρησε» με τον Κωνσταντίνου να στέλνει αυτή τη φορά την μπάλα στα δίχτυα και να φέρνει το ματς στα ίσα (1-1) έπειτα από σέντρα- σουτ.

Στο δεύτερο μέρος, οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν και πάλι…. φορτσάτοι και κατόρθωσαν να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ με μακρινό σουτ του Λιοσάτου στο 53’.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν και έχασαν ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Απεναντίας, ο Ηλυσιακός ήταν αυτός που έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα με τον Φωστέρη να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα, στο 93’, και να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

ΠΑΟ Ρουφ (Μίλτος Γκόφας): Βουτσινάς, Πεταυράκης Σταύρος, Πεταυράκης Τσαμπίκος, Σπυριδάκης, Κοκολάκης, Ζαχαράτος, Κουμπούλης, Μαρτίνος (54’ Παπαναστασίου), Καπουράνης, Μανιάς, Σκόνδρας.

Ηλυσιακός (Σάκης Δέδες): Μουκέας, Αμανατίδης, Βατίστας, Ξένος, Τσατσαρής, Φώσκολος (70' Παππάς), Φωστέρης, Μπούμπας, Τσέπε, Λιοσάτος (80' Αγκόλι), Κωνσταντίνου (58’ Καϊμακαμούδης).

Keywords
Τυχαία Θέματα