«Δίψα» για το δεύτερο ευρωπαϊκό στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη την υπέρβαση στη φετινή Euroleague, ωστόσο φαίνεται ότι δεν του αρκεί και μοναδικός στόχος των «ερυθρόλευκων» δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου. Για να γίνει, όμως, αυτό πρέπει να ξεπεράσουν πρώτα το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα στον αποψινό (21:00, ΕΤ1, Novasports 1 / Onsports)

ημιτελικό…

Ο Ολυμπιακός ίσως είναι η ομάδα με το λιγότερο άγχος από τις τέσσερις, συνολικά, που συμμετέχουν στο final 4 της Κωνσταντινούπολης. Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς ανέτρεψαν κάθε προγνωστικά από την αρχή της σεζόν και βρέθηκαν, τελικά, στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Αυτό από μόνο του, δεδομένων των συνθηκών, αποτελεί από μόνο του επίτευγμα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στην… πηγή και όπως φαίνεται θέλουν να πιουν και… νερό. Οι Πειραιώτες θ’ αντιμετωπίσουν απόψε, στο «Σινάν Ερντέμ», στον ημιτελικό της διοργάνωσης, την Μπαρτσελόνα, της οποίας η εμπειρία… ξεχειλίζει από παντού. Ο Ολυμπιακός, όμως, έχει τη φρεσκάδα, τη δίψα και όπως προαναφέραμε την άγνοια κινδύνου.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θέλει να δει τους παίκτες του να επιβάλλουν το δικό τους ρυθμό και να τρέξουν τον Ναβάρο και την παρέα του σε όλο το γήπεδο. Όλα αυτά, βέβαια, στη θεωρία, καθώς στην πράξη ενδεχομένως τα πράγματα να είναι διαφορετικά.

Σε ότι αφορά στην αποστολή, ο Σέρβος τεχνικός του Ολυμπιακού φαίνεται να επιφυλάσσει εκπλήξεις στον Τσάβι Πασκουάλ. Μία από τις σκέψεις του Σέρβου τεχνικού είναι να συμπεριλάβει στη δωδεκάδα τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, προκειμένου να του δώσει μερικά λεπτά συμμετοχής στην άμυνα πάνω στον Πιτ Μάικλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα