Δωδεκαετές συμβόλαιο στον Sidney Crosby

Συμβόλαιο για… δύο ζωές υπέγραψε ο Sidney Crosby με τους Πίτσμπουργκ Πένγκουινς και άλλα νέα από τον «κόσμο» του χόκεϊ επί πάγου.

Συγκεκριμένα θα έχει διάρκεια… δώδεκα χρόνια. Σε αυτό προβλέπονται συνολικές αποδοχές 104.4 εκατομμύρια δολάρια. Η σχετική επίσημη ανακοίνωση θα γίνει την Κυριακή (01/07). Υπάρχει, άλλωστε, σοβαρό ενδεχόμενο να απαγορευτούν φέτος τα συμβόλαια τόσο μεγάλης διάρκειας, καθώς ολοκληρώνεται η τωρινή συλλογική

σύμβαση εργασίας.

Δεκαετές ο Jonathan Quick

Άλλο… τεράστιο συμβόλαιο υπέγραψε ο Jonathan Quick, MVP των φετινών playoffs. Αυτό θα έχει διάρκεια δέκα χρόνια! Την Κυριακή (01/07) θα ανακοινωθούν οι υπόλοιπες λεπτομέρειες για τη πολύχρονη «δέσμευση» του 26χρονου Αμερικανού.

Νέο ατζέντη ο Brodeur

Ο 40άχρονος τερματοφύλακας, Martin Brodeur, θα δοκιμαστεί στην «αγορά» των free agents, καθώς προσέλαβε νέο ατζέντη. Πάντως το πιθανότερο είναι πως θα συνεχίσει στους Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς, αλλά θέλει να εξετάσει άλλες προσφορές. Ελεύθερος μένει και ο αρχηγός των «διαβόλων», Zach Parise, που δεν έχει υπογράψει ακόμα νέο συμβόλαιο. Αντίθετα, οι Steve Bernier (επιθετικός), Ryan Carter (επιθετικός), Stephen Gionta (επιθετικός). Cam Janssen (επιθετικός) και Peter Harrold (αμυντικός) συμφώνησαν και θα παραμείνουν στους Ντέβιλς.

Συμφωνία με Schneider

Στους Βανκούβερ Κανάκς θα συνεχίσει ο 26χρονος γκολκίπερ, Cory Schneider, αφού συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας του, λίγες ώρες πριν γίνει restricted free agent. Συγκεκριμένα υπέγραψε τριετές συμβόλαιο αξίας δώδεκα εκατομμυρίων δολαρίων. Πλέον εκκρεμεί η ανταλλαγή του έτερου τερματοφύλακα, Roberto Luongo, που έχει ακόμα… δέκα χρόνια συμβόλαιο.

Διετές στον Kassian

Νέο διετές συμβόλαιο υπέγραψε ο 25χρονος σκληροτράχηλος επιθετικός Matt Kassian με τους Μινεσότα Ουάιλντ. Το αντίστοιχο συνέβη με τον αναπληρωματικό αμυντικό, Chay Genoway. Επίσης, οι «τρελοί» θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν τους Zach Parise και Ryan Suter από την «αγορά» των free agents.

Ανανέωσε ο Hal Gill

Ο 37χρονος αμυντικός, Hal Gill, θα μείνει για δύο ακόμα χρόνια στους Νάσβιλ Πρέντατορς. Άλλωστε έβαλε την υπογραφή σε σχετικό συμβόλαιο αξίας τεσσάρων εκατομμυρίων δολαρίων. Αποκτήθηκε στα μέσα της περσινής σεζόν από τους Μόντρεαλ Κανάντιενς.

Τέσσερις με έξι μήνες έξω ο Boucher

Ένας τραυματισμός στον ώμο του Brian Boucher αποδεικνύεται αρκετά σοβαρός. Συγκεκριμένα ο 35χρονος αναπληρωματικός τερματοφύλακας των Καρολάινα Χαρικέινς θα χρειαστεί αποθεραπεία τεσσάρων με έξι μηνών, οπότε θα απουσιάσει από το ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος.

Κράτησαν τον Scott Nichol οι Μπλους

Ο 37χρονος επιθετικός, Scott Nichol, υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο με τους Σέιντ Λούις Μπλους. Θυμίζουμε πως αποκτήθηκε τον περασμένο Ιούλιο σαν free agent.

Μένει ο Nikitin

Νέο διετές συμβόλαιο αξίας 4.3 εκατομμυρίων δολαρίων υπέγραψε ο Nikita Nikitin με τους Κολόμπους Μπλου Τζάκετς. Ο 26χρονος αμυντικός προέρχεται από καλή χρονιά, παρά την αρνητική πορεία

Keywords
Τυχαία Θέματα