Δώνης: «Να εκμεταλλευτούμε την έδρα»

20:03 6/5/2012 - Πηγή: OnSports

Το παιχνίδι της Δευτέρας (07/05) με τον ΠΑΟΚ ίσως κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του Ατρομήτου στα play offs και ο Γιώργος Δώνης ποντάρει στη δύναμη της έδρας για να πάρει η ομάδα του το τρίποντο.

Ο τεχνικός του Ατρομήτου μίλησε στο σάιτ του συλλόγου ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play offs. «Είμαστε ευχαριστημένοι από το πρώτο αποτέλεσμα στα play

offs αλλά και από την συμπεριφορά της ομάδας μας. Εμείς αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι με ένα συγκεκριμένο πρίσμα: Θέλουμε η ομάδα μας να επιβεβαιώνεται συνεχώς και να διεκδικεί ταυτόχρονα στόχους. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες και ξέρουμε ότι έχουμε να δώσουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Μας ενδιαφέρει να κερδίσουμε και να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δώνης για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Το αυριανό παιχνίδι μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί και ως το κρισιμότερο, μέχρι βέβαια το επόμενο. Αν ο Ατρόμητος καταφέρει να πάρει το τρίποντο, θα αυξήσει σε μεγάλο βαθμό της πιθανότητες να διεκδικήσει με αξιώσεις τη δεύτερη θέση (που αποτελεί και τον ρεαλιστικό του στόχο), ενώ σε περίπτωση ήττας, θα πρέπει να ψάξει κάπου «διπλό», κάτι που δεν είναι σίγουρα εύκολο δεδομένης της δυναμικότητας των αντιπάλων του.

Κάποιο νέο πρόβλημα στην προπόνηση της Κυριακής δεν προκέκυψε κι έτσι αυτοί που δεν θα αγωνιστούν αύριο (17.45 το ματς) είναι οι τραυματίες Τάτος και Καραγκούνης και ο ανέτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης Γιαννούλης, που πάντως θα υπολογίζεται κανονικά για το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα