Δώνης: «Να κάνουμε την έκπληξη στον τελικό»

Περήφανος για όσα έχει κάνει ο Ατρόμητος μέχρι στιγμής δήλωσε ο Γιώργος Δώνης, τονίζοντας πως η ομάδα του Περιστερίου μπορεί να κάνει την έκπληξη με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Από την πλευρά του, ο Σωκράτης Φυτανίδης υποστήριξε ότι οι παίκτες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, για την κατάκτηση του τίτλου.

Αρχικά, ο Γιώργος Δώνης, υποστήριξε: «Αυτό που μπορώ να πω είναι πως διανύσαμε μια όμορφη διαδρομή μέχρι να φτάσουμε στον τελικό. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους που συμμετείχαν. Πρώτα στους ποδοσφαιριστές μου που αυτή την σεζόν με κάνουν πολύ περήφανο.

Αυτό που παίρνουμε στον αγωνιστικό χώρο είναι το όριό τους. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που αυτή την δύσκολη στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, παρουσιάζει σταθερότητα. Μια ομάδα που δεν έχουμε να σκεφτούμε κάτι, παρά μόνο τη δουλειά μας. Όλοι δουλέψαμε στο τέλειο και έχουμε φτάσει να είμαστε μέσα στους δύο θεσμούς. Είναι χαρά να βρισκόμαστε στον τελικό. Είμαι σίγουρος πως αυτή την φορά θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Είχα πει πως θα πρέπει να σταματήσουμε να αναπαραγάγουμε τα άσχημα γεγονότα και να βλέπουμε το ποδόσφαιρο ως γιορτή».

Από την πλευρά του ο Σωκράτης Φυτανίδης, δήλωσε: «Βρισκόμαστε μια μέρα πριν από ένα σημαντικό παιχνίδι. Είναι ένα ματς που μπορούμε να πετύχουμε κάτι μεγάλο. Έχουμε αποκλείσει δύσκολους αντιπάλους και κάνει ακόμα μεγαλύτερη τη πορεία μας. Περιμένουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την κατάκτηση του τίτλου. Δεν είναι εύκολο για μας να φτάσουμε και πάλι στον τελικό και εύχομαι εμείς να είμαστε οι νικητές. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και όλοι μας, από όποια οπτική γωνία που θα το δούμε. Θέλουμε να το ευχαριστηθούμε πρώτα εμείς και μετά να το χαρεί και ο κόσμος».

Στη συνέχεια ο κόουτς του Ατρόμητου και ο αρχηγός της ομάδας, απάντησαν σε ερωτήσεις, με τον Γιώργο Δώνη να δέχεται την πρώτη ερώτηση για το αν ο σύλλογος του Περιστερίου έχει αλλάξει επίπεδο: «Η αλλαγή επιπέδου ήδη έχει γίνει και ίσως να είναι το κερασάκι στην τούρτα. Όταν μπορεί να είναι στον τελικό και στα πλέι οφ, είναι στα καλύτερά του. Οδηγός για μας θα πρέπει να είναι το παιχνίδι μέσα στην Τούμπα. Είναι πολύ δύσκολο να αποκλείσεις τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με καλύτερη ποιότητα από εμάς. Το θέμα είναι πως θα παρουσιαστείς και την αυτοπεποίθηση που θα δείξεις. Οδηγός ελπίζω να είναι αυτά που γίνονται στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και να κάνουμε την έκπληξη».

Για το αν αποτελεί αβαντάζ για τον Ατρόμητο πως στον τελικό δεν θα έχει άγχος να κατακτήσει τον τίτλο, καθώς δεν είναι το μεγάλο φαβορί, ο Έλληνας κόουτς υποστήριξε: «Ένα από τα πράγματα που σκέφτομαι, είναι πως πολλές φορές η υπερβολική αισιοδοξία σε οδηγεί σε λάθη. Οι ποδοσφαιριστές μου δε έχουν ακούσει πως πάμε και δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Θέλουμε να δείξει ότι ο Ατρόμητος είναι ανταγωνιστικός και δεν γίνεται ποδόσφαιρο χωρίς άγχος. Πρέπει να υπάρχει πίεση».

Εν συνεχεία, ο Σωκράτης Φυτανίδης απάντησε σε ερώτηση για το αν ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο: «Όταν μιλά

Keywords
Τυχαία Θέματα