Δώνης: «Θετικό το αποτέλεσμα ενόψει Τρίπολης»

Ο προπονητής του Ατρομήτου μίλησε για ισορροπημένο παιχνίδι ενώ χαρακτήρισε θετικό το αποτέλεσμα για την ομάδα του.

Η θερμοκρασία και τα συνεχόμενα παιχνίδια, σύμφωνα με τον Γιώργο Δώνη επηρέασαν την εικόνα της ομάδας του, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά το τέλος του αγώνα για τον Κύπελλο.

«Δεν είχαμε την ενέργεια και την ένταση άλλων αγώνων, ίσως τα συνεχόμενα παιχνίδια και η θερμοκρασία να μας έκαναν κακό. Στο πρώτο μέρος ήμασταν ελαφρώς καλύτεροι και είχαμε δύο καλές φάσεις. Από εκεί και πέρα, για ένα 20λεπτο στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας ήταν

καλύτερος. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Θα χαρακτήριζα θετικό το αποτέλεσμα ενόψει του δεύτερου αγώνα στην Τρίπολη», δήλωσε ο προπονητής του Ατρομήτου Γιώργος Δώνης.

Ερωτηθείς εάν ήταν πιο ευνοϊκά τα πράγματα για τον Αστέρα, αφού είχε μία επιπλέον ημέρα για να ξεκουραστεί, απάντησε: «Δεν παίζει σπουδαίο ρόλο και δεν θα κρατηθούμε από αυτό. Θέλουμε να γίνονται επί ίσοις όροις οι αγώνες αυτοί και δεν το βλέπω λογικό να παίζουμε Τετάρτη, Κυριακή, Τετάρτη, Σάββατο. Στη χώρα μας δεν αλλάζει κάτι. Τα μεγάλα ψάρια έχουν δυνατότητες να αλλάξουν ημερομηνίες. Ο Ατρόμητος δεν έχει αυτή την ευκαιρία».

Keywords
Τυχαία Θέματα