Δωρεάν είσοδος για γυναίκες και παιδιά στον ΑΟΧ

11:12 8/3/2012 - Πηγή: OnSports

Ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί ότι η είσοδος στον αγώνα του ΑΟΧ με τον Πανηλειακό στα Περιβόλια θα είναι δωρεάν για γυναίκες και παιδιά εξέδωσε η ΠΑΕ. Νέες προσθήκες στο τιμ της ομάδας.

Μεταξύ άλλων, η διοίκηση του ΑΟΧ κάνει κάλεσμα στους φίλους της ομάδας να προσέλθουν μαζικά και να την υποστηρίξουν. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Σε πυρετώδεις

ρυθμούς και με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΑΟΧ για τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Πανηλειακό. Μοναδικός απών ο Ανωγειανάκης η κατάσταση της υγείας του οποίου θα εκτιμηθεί αύριο.
Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ενημερώνει επισήμως ότι η είσοδος στα Περιβόλια την Κυριακή θα είναι δωρεάν για τις γυναίκες και τα παιδιά μέχρι 15 ετών και καλεί τους Χανιώτες να προσέλθουν μαζικά και να υποστηρίξουν την ομάδα. Ο αγώνας αυτός θα αποτελέσει σημαντικό κριτήριο για την εφεξής πορεία του ΑΟΧ στο πρωτάθλημα και όλοι ενωμένοι, δίχως διαχωριστικές γραμμές και ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων θα πρέπει να είναι παρόντες και στο πλευρό του ΑΟ ΧΑΝΙΑ».

Νέα μέλη στο τιμ του ΑΟΧ

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την πρόσληψη αναπληρωτή Γενικού Αρχηγού- συνεργάτη του Αντώνη Κουκλάκη, του Νίκου Γιακουμάκη, αλλά και του υπεύθυνου σκάουτινγκ, Μιχάλη Μαλαξιανάκη.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά αποφάσισε να ορίσει ως αναπληρωτή Γενικό Αρχηγό- Συνεργάτη του Αντώνη Κουκλάκη, τον γνωστό Δικηγόρο των Χανίων, Νίκο Γιακουμάκη, Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρητικής Παράδοσης "Το Ρόδον". Επίσης αποφάσισε να ορίσει ως υπεύθυνο Σκάουτινγκ τον Παλαίμαχο Άσσο του ΑΟΧ Μιχάλη Μαλαξιανάκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα