Δρίκος: «Δεν υπάρχουν πρόβες»

Στο ματς με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ήταν το μυαλό του Δρίκου και των παικτών του και όχι στην ΤΣΣΚΑ, όπως τόνισε ο προπονητής του Ηρακλή.

Το ματς με την ΤΣΣΚΑ ήταν στο μυαλό του Σωτήρη Δρίκου, αλλά… βαθιά, καθώς μετά τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, τόνισε ότι η προσοχή της ομάδας ήταν μόνο σε αυτό το παιχνίδι.

«Είναι θετικό και σημαντικό το γεγονός ότι ξεκουράσαμε κάποιους

παίκτες, αλλά παράλληλα δώσαμε και χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς αθλητές μας», είπε ο προπονητής του Ηρακλή, αρνούμενος τα περί πρόβας ενόψει του αγώνα στη Βουλγαρία. «Δεν υπάρχουν πρόβες στον αθλητισμό και στο μυαλό μας ήταν μόνο αυτό το ματς. Είναι θετικό ότι ο Απόλλωνας στάθηκε καλά κι αυτό μας βοήθησε να είμαστε αγωνιστικοί. Η ΤΣΣΚΑ είναι μια έμπειρη ομάδα, θα αγωνιστούμε σε μια καυτή έδρα και πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα εκεί».

Από την πλευρά του ο Χρήστος Πάτρας, παρά την ήττα δήλωσε περισσότερο ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του: «Συγκριτικά με το παιχνίδι της πρεμιέρας, πήγαμε πολύ καλύτερα σε αρκετούς τομείς του παιχνιδιού αλλά και πάλι μας πλήγωσε το σερβίς μας. Οι Μπόγιοβιτς, Τζελάτης στις προπονήσεις είναι σούπερ, αλλά στα παιχνίδια δεν τους έχει βγει μέχρι τώρα», είπε ο τεχνικός της Καλαμαριάς και συμπλήρωσε: «Ο Ηρακλής σήμερα έπαιξε όσο έπρεπε για να κερδίσει αφού έχει την ποιότητα για να το κάνει αυτό. Δεν ήταν στην καλύτερη του μέρα, αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε».


Keywords
Τυχαία Θέματα