Δρίκος: «Τώρα γινόμαστε ομάδα»

19:36 4/2/2012 - Πηγή: OnSports

«Ο χρόνος θα μας δώσει τη δυνατότητα να βελτιωθούμε», δήλωσε ο προπονητής του Ηρακλή μετά τη νίκη επί του Εθνικού.

Από αλλαγή σε αλλαγή σχημάτων προχωράει ο, αήττητος πάντως, Ηρακλής, με τον Σωτήρη Δρίκο να βλέπει επιτέλους την ομάδα του να αγωνίζεται απέναντι στον Εθνικό χωρίς προβλήματα και με όλα της τα «όπλα».

«Εμείς ουσιαστικά τώρα γινόμαστε ομάδα. Η νίκη από μόνη της είναι σημαντική, απέναντι σε μία ομάδα που νίκησε

εκτός έδρας τον Φοίνικα Σύρου και έκοψε βαθμούς εντός από Ολυμπιακό και Παμβοχαικό. Αυτό που θα κρατήσουμε για την συνέχεια είναι τα δύο κενά διαστήματα στο δεύτερο σετ που έδωσαν το δικαίωμα στον Εθνικό να προηγηθεί. Θα προσπαθήσουμε μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια να περιορίσουμε αυτά τα κενά. Είμαι βέβαιος ότι ο χρόνος θα μας δώσει τη δυνατότητα να βελτιωθούμε. Υπήρχε κόπωση, αλλά οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στον Εθνικό που ήταν πολύ καλός παρά το 3-0».

Στο καθοριστικό β΄ σετ στάθηκε ο τεχνικός του Εθνικού, Γιάννης Ανδρεάδης: «Το β' σετ καθόρισε το αποτέλεσμα. Πέσαμε σε ένα πολύ καλό Ηρακλή, ενώ εμείς ήμασταν στην αρχή εκτός ρυθμού λόγω του ρεπό της προηγούμενης εβδομάδας. Παρόλα αυτά παίξαμε πολύ καλά, πιέσαμε τον Ηρακλή, αλλά όταν χάνεις σετ από 24-21 δεν μπορείς να περιμένεις κάτι καλύτερο. Με ομάδες σαν τον Ηρακλή, μετά τον 20ο πόντο δεν πρέπει να κάνεις το παραμικρό λάθος».

Keywords
Τυχαία Θέματα