Δρυμωνάκος: «Πρόβα για το Ευρωπαϊκό»

Ο Έλληνας κολυμβητής προετοιμάζεται σκληρά για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τους Ολυμπιακούς, και μιλάει για τους στόχους του σε αυτά.

«Ουσιαστικά ο λόγος που θα συμμετάσχω είναι επειδή το μίτινγκ θα γίνει στο ίδιο κολυμβητήριο με το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται σε 2 μήνες. Επίσης, θα βρίσκονται και οι καλύτεροι αθλητές οι οποίοι θα είναι οι κυριότεροι αντίπαλοί μου. Σίγουρα αυτοί θα βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από εμένα καθώς θα θέλουν να πετύχουν κάποια όρια, τα οποία εγώ έχω εξασφαλίσει. Οπότε θα είναι καλό να δω πως κολυμπάνε», δήλωσε στο σάιτ της Ομοσπονδίας

Γιάννης Δρυμωνάκος αναφορικά με τη συμμετοχή του στο διεθνές μίτινγκ του Ντέμπρετσεν που θα γίνει 30 Μαρτίου έως 1 Απρίλη.

Και συνέχισε: «Έπειτα θα αγωνιστώ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στο οποίο θα είμαι τελείως ανέτοιμος, διότι μετά από δύο εβδομάδες ακολουθεί το πανευρωπαϊκό. Η συμμετοχή μου σε αυτό με κάνει χαρούμενο διότι θα αγωνιστώ στην πόλη μου, την Τρίπολη, όμως η χαρά μου μετριάζεται διότι δεν θα μπορέσω να κάνω κάποια καλή επίδοση ή κάποιο ρεκόρ. Εκτός βέβαια εάν γίνει τέλη Ιουνίου που τότε θα είμαι σε καλή φόρμα και θα μπορέσω να έχω μία πολύ καλή παρουσία», ενώ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει την πόλη του «Ο δήμος και η ομάδα μου (ΚΟΑΤ) με στηρίζουν πολύ σε μία δύσκολη χρονιά. Αισθάνομαι πολύ τυχερός που με βοηθούν και οικονομικά και ψυχολογικά και για αυτό το λόγο τους ευχαριστώ».
Όσον αφορά στους στόχους τους στο ευρωπαϊκό και στους Ολυμπιακούς Αγώνες είπε: «Μακάρι να περάσω στον τελικό και στις δύο διοργανώσεις και να είμαι στους 8 καλύτερους αθλητές. Δεν θέλω αυτή τη στιγμή να σκέφτομαι κάποιο μετάλλιο, ειδικά στην Ολυμπιάδα, γιατί κάτι τέτοιο μου προσδίδει πίεση. Κοιτάζω να χαρώ τη συμμετοχή μου κι από κει και πέρα ό,τι προκύψει».

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος αναφέρθηκε και στο στάδιο της προετοιμασίας του, λέγοντας: «Ευτυχώς δεν έχω προβλήματα. Ο προπονητής μου ο Δημήτρης Δαμασιώτης τρέχει όλη μέρα σαν τον τρελό για να μην λείψει τίποτα και να προπονούμαι σε ζεστό νερό. Έχουμε εξασφαλίσει ένα υπερσύγχρονο κέντρο στην Παλλήνη το οποίο με έχει βοηθήσει πολύ. Εκεί μπορώ να δουλεύω καθημερινά, ακόμα και Σαββατοκύριακα κι αργίες, ενώ στο ΟΑΚΑ αυτό δεν ήταν εφικτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα