ΔΣ στην Αναγέννηση Καρδίτσας

Διοικητικό Συμβούλιο πραγματοποίησε η Αναγέννηση Καρδίτσας, στο οποίο βασικό θέμα ήταν οι μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου.

Μετά την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού Άκη Πέτρου, ο οποίος ήρθε από την ομάδα του Πιερικού, η Αναγέννηση Καρδίτσας επιθυμεί την πραγματοποίηση και άλλων μεταγραφών.

Συγκεκριμένα, η ομάδα θέλει να ενισχύσει κι άλλο την αμυντική γραμμή και ήδη «βολιδοσκοπεί» παίκτη της Β’ Εθνικής. Παράλληλα, θα προβεί και σε τουλάχιστον μία λύση για τη μεσαία γραμμή.

Αναμφίβολα, χρειάζεται την προσθήκη «ενδεκαδάτων» ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα μπορέσουν να προσφέρουν άμεσα, προκειμένου η ομάδα να διεκδικήσει την άνοδο. Άλλωστε, στην Αναγέννηση θέτουν την άνοδο ως στόχο, μιας και με τρεις μήνες δουλειάς, έχουν καταφέρει να βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας με μικρή διαφορά από τον πρώτο.

Την Παρασκευή (30/12) η ομάδα της Καρδίτσας θα δώσει φιλικό αγώνα με τον Ταυρωπό στο γήπεδο της Αναγέννησης, ενώ σήμερα (28/12) ο σύλλογος «χορεύει» στο κέντρο «Φεγγάρια», όπου θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα