Δυναμική παρουσία οι φίλοι της «Προό» στη Γλυφάδα

«Εκστρατεία» ετοιμάζουν οι φίλαθλοι της Προοδευτικής στην αυριανή (21/1) εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γλυφάδα στο Ελληνικό, στην οποία οι μέχρι πρότινος τραυματίες, Συρίγος και Χατζηγεωργαλής, θα υπολογίζονται, καθώς φαίνεται, κανονικά.

Οι φίλοι της Προοδευτικής ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό «παρών» στο Ελληνικό, προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών και να τους βοηθήσουν να πάρουν τη νίκη στον αγώνα με τη Γλυφάδα, αφού στο τελευταίο παιχνίδι με τη Ζάκυνθο έχασαν έδαφος.

Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης φαίνεται να υπολογίζει κανονικά στους

Συρίγο και Χατζηγεωργαλλή, καθώς ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν. Παράλληλα, σήμερα (20/1) θα απολογηθεί στη διοίκηση ο Κυριάκος Κουμεντάκος, ο οποίος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Τέλος, την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι φίλοι του συλλόγου, ενώ στην εκδήλωσε παρευρέθηκε και ο επιχειρηματίας Αργύρης Τσαουσάκης, ο οποίος ενίσχυσε τα ταμεία της ομάδας με ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό, ενώ το «παρών» έδωσαν και μέλη της διοίκησης, καθώς και οι τρεις αρχηγοί της Προοδευτικής, Γρίβας, Λύγκος και Συρίγος.

Keywords
Τυχαία Θέματα