Δύο διαιτητές προς διαθεσιμότητα...

Μετά από μία καλή αγωνιστική, οι διαιτητές… επανήλθαν στα λάθη και μάλιστα Τριτσώνης και Σιδηρόπουλος οδεύουν προς διαθεσιμότητα.

Στο ντέρμπι της Τούμπας ο Σιδηρόπουλος υπέπεσε σε λάθη, κυρίως στον πειθαρχικό έλεγχο και κινδυνεύει με τιμωρία (πήρε χαμηλό βαθμό από τον παρατηρητή Μπίκα). Στο 8' υπάρχει μαρκάρισμα του Μίσελ στον Σαλπιγγίδη, που θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι. Δυνατό φάουλ του Τσιρίλο στον Παπαζαχαρία, έπρεπε να αποβληθεί ο παίκτης του ΠΑΟΚ, ενώ στη φάση του 64’ ο Κρέσιτς ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Γιαννιώτα και

μπορούσε να δει και την κόκκινη κάρτα ο γκολκίπερ των γηπεδούχων. Πάντως είναι δύσκολη φάση και ο παρατηρητής δείχνει να συμφωνεί με την απόφαση του διεθνή ρέφερι.

Στους «Ζωσιμάδες» ο Τριτσώνης μία δύσκολη φάση είχε να διαχειριστεί και πήρε λανθασμένη απόφαση. Στο 74’ υπέδειξε ανύπαρκτο πέναλτι, αφού ο Γεωργίου πέφτει μόνος του.


Στο Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης ο Καλογερόπουλος ήταν κακός στο πειθαρχικό έλεγχο, αλλά δεν κινδυνεύιε με τιμωρία. Στο 13' ο Ντάνι κάνει φάουλ στον Ράγιος για κίτρινη κάρτα, τελικά δόθηκε φάουλ υπέρ του Ντάνι! Στο 29' αγκωνιά του Άλβαρες στο κεφάλι του Μαρσελίνιο, κακώς δεν δόθηκε η κίτρινη κάρτα. Στο 45' φάουλ του Ουσέρο στον Πόι για κίτρινη κάρτα, δεν δόθηκε τίποτα... Στο 46' ο Πουλίδο έπρεπε να δει την κόκκινη κάρτα για αγκωνιά στον Μαρκόφσκι. Στ0 56’ δεν υπάρχει κίτρινη κάρτα στον Τσαμπούρη, ενώ στο 70’ σωστά αποβλήθηκε ο Μαρκόφσκι.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Δελφάκης ήταν καλός και μόνο ο βοηθός Κωσταράς είχε μία λανθασμένη υπόδειξη για οφσάιντ στον Σκέμπρι.

Στο Παγκρήτιο, που έγινε αρκετός… ντόρος για τις κίτρινες που αντίκρισαν οι Βιτόλο, Σιμάο, φαίνεται να είναι περισσότερο… τραβηγμένη του Βιτόλο.Ένα πέναλτι σε χέρι του Μελισσά στο 23’ φαίνεται να είναι το μοναδικό λάθος του Κομίνη στο παιχνίδι Παναιτωλικός- Λεβαδειακός 0-2. Καλή η διαιτησία του Σπάθα στην Κέρκυρα δεν αντιμετώπισε πρόβλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα