Δύο κατηγορούμενοι για επεισόδια στο Λος Άντζελες

00:52 9/6/2012 - Πηγή: OnSports

Δύο άνδρες κλήθηκαν σε δικαστήριο με αφορμή την εμπλοκή τους σε περσινά επεισόδια στο Λος Άντζελες και άλλα νέα από τον χώρο του μπέιζμπολ.

Συγκεκριμένα ο 30άχρονος Louie Sanchez και ο 31χρονος Marvin Norwood είναι οι κατηγορούμενοι για τον ξυλοδαρμό του 43χρονου Brian Stow. Το περιστατικό καταγράφηκε στις 31 Μαρτίου του 2011, όταν οι δύο πρώτοι οπαδοί των Λος Άντζελες Ντότζερς επιτέθηκαν στο φίλο των Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς, πριν από παιχνίδι των δύο

ομάδων στο «Dodger Stadium». Τότε το θύμα περίμενε στην ουρά για ένα χοτ ντογκ, αλλά έφυγε με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Επιλογή παίκτη άλλου... αθλήματος οι Πάντρες

Στο 40ό γύρο και στη 1,215η θέση του φετινού ντραφτ, οι Σαν Ντιέγκο Πάντρες επέλεξαν τον Terrance Owens. Η είδηση είναι πως ο συγκεκριμένος δεν έχει παίξει μπέιζμπολ, αλλά ήταν quarterback στην ομάδα φούτμπολ του κολεγίου του. Σε επίπεδο λυκείου έκανε λίγο μπέιζμπολ, αλλά δεν είχε θεωρηθεί παίκτης δύο αθλημάτων. Προφανώς οι Πάντρες έχουν άλλη άποψη.

Εμπιστοσύνη στον Ervin Santana

Παραμένει στο rotation των Λος Άντζελες Έιντζελς ο Ervin Santana, παρά τις αρνητικές του εμφανίσεις. Ο 29χρονος pitcher επρόκειτο να μεταφερθεί στο bullpen, αλλά ο Mike Scioscia, προπονητής του συλλόγου, σκοπεύει να του δώσει τουλάχιστον μία ακόμα ευκαιρία.

Δεν ήταν σοβαρό το πρόβλημα του Mark Teixeira

Είχε μεν πρόβλημα στις φωνητικές χορδές ο Mark Teixeira των Νιου Γιορκ Γιάνκις, αλλά αυτό δεν ήταν σοβαρό. «Δύο μήνες με βήχα δεν είναι τόσο κακό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο παίκτης. Από την πλευρά του, ο Joba Chamberlain εκτέλεσε 25 ρίψεις σε προπόνηση θυγατρικού επιπέδου επιστρέφοντας στη δράση, ύστερα από τραυματισμό στον αστράγαλο τον προηγούμενο Μάρτιο.

Απέφυγε τα χειρότερα ο Holland

Όντας στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών λόγω ενοχλήσεων στον ώμο ο Derek Holland, οι Τέξας Ρέιντζερς συνεχίζουν τις σχετικές εξετάσεις. Ευτυχώς οι ακτινογραφίες δεν αποκάλυψαν κάτι εξαιρετικά σοβαρό στον 25χρονο δεξιόχειρα pitcher.

Θετικό ξεκίνημα για τον Stephen Drew

O shortstop των Αριζόνα Ντάιμοντμπακς, Stephen Drew, ξεκίνησε τις εμφανίσεις σε θυγατρικό επίπεδο. Μάλιστα πέτυχε ένα hit. Έτσι επανήλθε στα γήπεδα ύστερα από αποχή 11 μηνών λόγω σοβαρού τραυματισμού στον αστράγαλο.

Την επόμενη εβδομάδα ο Polanco των Φίλις

Για πέντε ακόμα μέρες θα μείνει εκτός γηπέδων ο third baseman των Φιλαδέλφεια Φίλις, Placido Polanco. Θυμίζουμε πως έχει τραυματιστεί στον αριστερό καρπό.

Χωρίς... ντοπαρισμένους το All Star Game

Το MLB απαγόρευσε την περαιτέρω συμμετοχή παικτών, οι οποίοι έχουν χρησιμοποιήσει αντικανονικές ουσίες, σε μελλοντικά All Star Games. Το συγκεκριμένο μέτρο θα ισχύει για κάθε ετήσιο αγώνα επίλεκτων, είτε έχει εκτιθεί η σχετική ποινή, είτε όχι.

Keywords
Τυχαία Θέματα