Δύο νίκες για τους Τζάιαντς

Με 6-1 και 7-2 κέρδισαν οι Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς τους Νιου Γιορκ Μετς στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια τη Δευτέρα (ξημερώματα 24/04).

Στο απογευματινό ματς, ο Tim Lincecum (1-2) πήρε τη «παρθενική» του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, αν και δεν ήταν σταθερός. Τον στήριξαν οι Nate Shierholtz και Buster Posey σημείωσαν home runs, οπότε οι «γίγαντες» επικράτησαν με 6-1. Ακολούθησε το 7-2, στο οποίο δέσποσε ο Madison Bumgarner (3-1). Ο Pablo Sandoval πέτυχε το τρίτο

του φετινό home run και συμπλήρωσε 16 ματς με τουλάχιστον ένα hit. Home run «έγραψε» και ο Hector Sanchez.

Αν και ο Μάικ Μουστάκας είχε 2/4 hits, οι Τορόντο Μπλου Τζέις ολοκλήρωσαν τετραπλό εκτός έδρας sweep σε βάρος των Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς με σκορ 4-1. Άλλωστε οι Jose Bautista και Kelly Johnson σημείωσαν home runs, ενώ ο Brandon Morrow (1-1) ήταν θετικός. Εν τέλει ο Francisco Cordero πήρε το δεύτερό του save, ενώ ο Eric Hosmer των «βασιλικών» συμπλήρωσε τέσσερα home runs ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο δεύτερο inning.

Σαν pinch-hitter, o Τζορτζ Κοτταράς απέσπασε ένα walk, ενώ οι Μιλγουόκι Μπρούερς επικράτησαν με 6-5 των Χιούστον Άστρος. Ξεχώρισε ο Ryan Braun με τρία hits, εκ των οποίων ένα home run, ενώ ο Zack Greinke (2-1) συνέχισε το θετικό του σερί εναντίον των «άστρων», αφού τους κέρδισε για δέκατο διαδοχικό ματς. Πάντως οι Τεξανοί προσέγγισαν πολλάκις την ισοφάριση, πριν «καθαρίσει» ο John Axford με το τρίτο του φετινό save.

Για 13ο διαδοχικό παιχνίδι πέτυχε hit o Derek Jeter. Μάλιστα στο 7-4 των Νιου Γιορκ Γιάνκις επί των Τέξας Ρέιντζερς σημείωσε τέσσερα! Παράλληλα ο C.C. Sabathia (2-0) είχε οκτώ strikeouts και ο Mariano Rivera συμπλήρωσε τέσσερα saves. Πέρα από τα παραπάνω, ο Alex Rodriguez «έγραψε» το... 632ο home run της καριέρας του, ενώ ο Josh Hamilton των Ρέιντζερς το όγδοο φετινό.

Με δύο runs στο ένατο inning κέρδισαν οι Σικάγο Καμπς με 3-2 τους Σέιντ Λούις Κάρντιναλς. Ο Jason Motte (1-1) έφτασε στο τελευταίο strike, αλλά ο πρώην παίκτης των «καρντς», Joe Mather, σημείωσε το νικητήριο 2-run single σε βάρος του και έληξε... ανάποδα το παιχνίδι.

Ο Cody Ross πρωταγωνίστησε στο 6-5 των Μπόστον Ρεντ Σοξ σε βάρος των Μινεσότα Τουίνς. Συγκεκριμένα είχε δύο home runs. Με το ένα από αυτά ισοφάρισε σε 5-5 και με το άλλο διαμόρφωσε το 6-5 στο ένατο inning, ενώ ο Matt Capps (0-1) είχε πάρει δύο outs! Στο δεύτερο μισό του ένατου inning, o Alfredo Aceves κατέγραψε το τρίτο του φετινό save. Νωρίτερα ο Jarrod Saltalmacchia είχε σημείωσε άλλο home run των «κόκκινων καλτσών», ενώ ο Danny Valencia έκανε το αντίστοιχο για τους «διδύμους».

Σε εξέλιξη είναι οι τρεις τελευταίοι αγώνες του σημερινού προγράμματος. Πρόκειται για τα Όκλαντ Αθλέτικς-Σικάγο Ουάιτ Σοξ, Αριζόνα Ντάιμοντμπακς, Φιλαδέλφεια Φίλις και Λος Άντζελες Ντότζερς-Ατλάντα Μπρέιβς. Νωρίτερα αναβλήθηκε το Πίτσμπουργκ Πάιρετς-Κολοράντο Ρόκις.

Keywords
Τυχαία Θέματα