«Δύσκολη κατάσταση για τον κόσμο»

Την άποψή του πως οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά των πολιτικών στα γήπεδα είναι ένας τρόπος αντίδρασης για τους πολίτες, εξέφρασε στο Onsports, ο Μιχάλης Πλατάκης.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου φιλάθλων του ΟΦΗ, «Κρήτες», μίλησε για τις έντονες αντιδράσεις των οπαδών των ομάδων στους αγώνες της Super League, υποστηρίζοντας πως η κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα

είναι δύσκολη για τον κόσμο, κάτι που μπορεί να το εκφράσει στο γήπεδο.

Αρχικά, ο Μιχάλης Πλατάκης μίλησε για το πανό που είχαν αναρτήσει οι οπαδοί των «ασπρόμαυρων» στον αγώνα με την ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική: «Προσωπικά δεν ήξερα πως θα βγει ένα τέτοιο πανό. Βλέπετε, όμως, ο κόσμος πρέπει να αντιδράσει».

- Πού θεωρείτε πως οφείλεται τέτοια αντίδραση;

«Θεωρώ πως αυτό που συμβαίνει στα γήπεδα είναι ένας τρόπος έκφρασης για τους πολίτες. Η κατάσταση για τον κόσμο είναι δύσκολη και το βλέπουμε καθημερινά αυτό, όλοι μας».

- Οι αντιδράσεις αυτές θα συνεχιστούν σε άλλα παιχνίδια του ΟΦΗ;

«Εμείς σαν σύνδεσμος δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Όμως, γνωρίζουμε πως η κατάσταση έχει ξεφύγει σε όλη την χώρα. Όλοι μας είδαμε τι έχει γίνει τις τελευταίες μέρες, ειδικά στις παρελάσεις σε όλη την Ελλάδα».

- Στο παιχνίδι του ΟΦΗ με την ΑΕΚ είχαμε διακοπή του αγώνα για να κατέβει το πανό από την εξέδρα, κάτι που έγινε και σε άλλα γήπεδα. Ποια είναι η άποψή σας;

«Οι κινήσεις αυτές θεωρώ πως είναι εντελώς λανθασμένες. Ο κόσμος δεν έχει να φάει. Η κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί για την επόμενη μέρα. Δεν ξέρω τώρα οι αποφάσεις αυτές των διαιτητών για ένα πανό σε τι εξυπηρετούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα